“Ara és el moment oportú per comprar un vehicle d’ocasió”

Els organitzadors de Lleida Ocasió destaquen el creixement de saló i la idoneïtat de les dates en que aquest se celebra

 

“Ara és el moment oportú per comprar un vehicle d’ocasió”. El president de l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció de Lleida, Josep Lamolla, ha destacat en el decurs de la inauguració de la 18a edició de Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d’Ocasió) la idoneïtat de les dates del saló, que se celebra abans de Setmana Santa —el període en que molta gent pren la decisió d’adquirir un cotxe— i en un moment en que els preus són “immillorables”. Lamolla ha incidit també en la llarga trajectòria del saló, que “amb 18 anys ja és major d’edat” i en el fet que el negoci en un saló d’aquest tipus no “s’acaba quan tanca la fira, sinó que durant dos o tres mesos els bons venedors poden viure dels contactes fets al saló”. Igualment, ha afirmat que el visitant de Lleida Ocasió té un perfil molt ampli, ja que els vehicles ofertats són de totes les marques amb preus que van dels 3.000 als 40.000 euros.

 

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha valorat molt positivament el creixement del saló, tant en superfície i en sectors (s’han incorporat els sectors de la promoció de venda de caravanes, les assegurances i la garantia mecànica de vehicles d’ocasió, i els accessoris per a cotxes), com en el nombre de vehicles (un 6% més que en l’edició del 2014). Ros s’ha mostrat confiat en que enguany les vendes també augmentin.

 

Lleida Ocasió es desenvolupa del 30 de gener a l’1 de febrer als pavellons 3 i 4 i a la zona exterior del recinte de Fira de Lleida. El saló compta amb 27 expositors distribuïts en una superfície d’exposició de 8.480 m2 bruts (xifra que representa un increment d’espai de 200 m2 respecte a l’any 2014, gràcies a la zona exterior destinada als vehicles industrials). L’oferta del certamen inclou uns 425 vehicles de primeres marques, entre turismes, vehicles industrials lleugers, vehicles 4×4, d’ocasió i km 0.

 

Cal recordar que, segons dades de l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció de Lleida, l’any 2014 es van vendre a la demarcació de Lleida 22.794 vehicles d’ocasió, un 8,64% més que el 2013 (20.981). Quan als vehicles nous, se’n van comercialitzar 6.178, un 22,02% més que el 2013 (5.009).

 

L’horari del saló, que és d’accés gratuït, va de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.