Trobada del Club Vespa a Lleidantic

Una dotzena de socis del Club Vespa de Lleida, amb les seves motos respectives, s’han aplegat aquest migdia a Lleidantic amb motiu del 75è aniversari d’aquest popular scooter. Els membres del club, procedents de diverses poblacions de Lleida i d’Igualada, ha celebrat un esmorzar popular, han fet un recorregut per la ciutat i després s’han desplaçat al Pavelló 3 de Fira de Lleida per tal de visitar el saló.

Cal recordar que enguany l’àmbit de l’automoció té un protagonisme destacat al certamen amb els 72 vehicles clàssics (cotxes, motos, camions, furgonetes, tractors i remolcs) d’entre els anys 20 i els anys 80 del segles passat, a més d’un espai de restauració i exposició de motos clàssiques. La mostra inclou precisament una dotzena de Vespa.

La 27a edició de Lleidantic (Saló d’Antiquaris i Brocanters de Lleida), la 14a edició de Lleida Retro (Fira de Vehicles Clàssics) i la 10a Trobada del Disc, tenen lloc aquest cap de setmana amb més de 5.000 peces de tot tipus, a més de 15.000 discos i cd’s de l’apartat musical. L’horari de l’esdeveniment firal va de 10.30 a 14.00 h i de 16.00 a 20.30 h.