Obres de prestigiosos pintors catalans a preus especials a Fira de Lleida

Montblanc Espai d’Art exposa en el marc del saló Lleidantic més d’un centenar d’obres d’artistes de renom del segle XX

 

La galeria Montblanc Espai d’Art participa a la triple manifestació firal formada per Lleidantic, Lleida Retro i la Trobada del Disc, que té lloc del 21 al 23 de novembre al Pavelló 3 de Fira de Lleida, amb l’exposició de més d’un centenar d’obres, tant gràfiques com originals, d’artistes catalans del segle XX i de pintors moderns i contemporanis. Els quadres, que estan tots a la venda, tenen un preu especial per als assistents als tres salons i oscil·len entre els 50 i els 6.000 euros.

 

Els visitants del triple certamen firal tenen al seu abast obra gràfica d’artistes consagrats com ara Joan Miró, Antoni Tàpies, Antoni Clavé i Josep Guinovart. També poden contemplar i adquirir quadres originals de pintors com Joan-Josep Tharrats, Modest Cuixart, Joan Ponç (tots tres cofundadors del Dau al Set, que va introduir la segona avantguarda a Catalunya), Albert Ràfols-Casamada i Josep Guinovart.

 

La mostra de Montblanc Espai d’Art també inclou dibuixos originals del dibuixant i caricaturista Ricard Opisso. A més, s’exposen obres del fons de la galeria pertanyents a Josep Moscardó, un dels pocs artistes que pinten al natural; Perico Pastor, un artista que ha sabut trobar el punt de fusió òptim entre el dibuix i la pintura; Domingo Álvarez, el màxim exponent de la tècnica al pastel a l’Estat, i Miquel Torner de Semir, un pintor que barreja l’antic del romànic i el gòtic amb l’art modern.

 

Lleidantic, Lleida Retro i la Trobada del Disc compten amb la presència d’expositors d’una vintena de sectors diferents. Els tres salons presenten una àmplia oferta relacionada amb els sectors de les obres d’art del segle XX, armes, ceràmica, cristall, escultura, estris antics, joieria, llibres i arts gràfiques, pisa i porcellana anglesa, parament de cuina, mobles (asiàtic, continental, del s. XX, anglès, rústic, etc.), numismàtica, orfebreria i argenteria, pintura, roba, compravenda de vehicles clàssics i antics, discos i clubs i associacions. Els salons, organitzats per Fira de Lleida, obren d’10.30 a 14 h i de 16 a 20.30 h.