Nova cita a Lleida amb les antiguitats i els vehicles clàssics

La Trobada del Disc s’afegeix enguany a Lleidantic (Saló d’Antiquaris i Brocanters a Lleida) i Lleida Retro (Fira de l’Automòbil Antic i Clàssic)

 

La ciutat de Lleida acollirà del 18 al 20 de novembre la 18a edició de Lleidantic (Saló d’Antiquaris i Brocanters a Lleida) i la 5a edició de Lleida Retro (Fira de l’Automòbil Antic i Clàssic), una doble manifestació firal a la que enguany s’afegeix la 1a Trobada del Disc. En el decurs d’aquests tres dies, el recinte de Fira de Lleida oferirà als visitants una àmplia mostra d’objectes antics de les més variada època i procedència, amb un espectre de preus molt ampli, a més d’una atractiva col·lecció de vehicles antics de tipologia molt diversa.

 

Lleidantic, Lleida Retro i la Trobada del Disc constitueixen per els amants de les antiguitats i de les curiositats en general una cita obligada en la qual podran admirar, comparar i adquirir objectes i mobles originals o de gran interès històric, i que en molts casos suposen també una interessant inversió econòmica.

 

Lleidantic i Lleida Retro comptaran amb la presència d’expositors d’una vintena de sectors diferents. El Saló d’Antiquaris i Brocanters de Lleida presentarà una àmplia oferta relacionada amb els sectors de les obres d’art dels segle XVII i anteriors, armes, ceràmica, cristall, escultura, estris antics, joieria, llibres i arts gràfiques, pisa i porcellana anglesa, menatge de cuina, orfebreria i plateria, ívori, pintura, numismàtica i moble (asiàtic, continental, del s. XX, anglès, rústic), entre d’altres. Destaca especialment l’oferta de pintura catalana dels segles XIX i XX. Quant a Lleida Retro, presentarà una oferta relacionada amb la compravenda de vehicles clàssics i antics.

 

Els salons, organitzats per Fira de Lleida, es faran al Pavelló 3 de Fira de Lleida, amb un horari que anirà d’11 a 14.30 h i de 16 a 21 h. L’entrada al recinte firal té un preu de 3 euros.