LleidaRetro convida a viatjar en el temps amb autocars d’època

El saló, que es farà del 22 al 24 de novembre juntament amb Lleidantic i la Trobada del Disc, exhibirà també cotxes Porsche de diferents èpoques i acollirà una trobada de Mercedes–Benz 

 

Una exposició d’autocars antics, la celebració del 50è aniversari del model 911 de la marca Porsche i una trobada de cotxes Mercedes–Benz són els principals atractius que els visitants trobaran a LleidaRetro, saló que tindrà lloc —juntament amb Lleidantic i la Trobada del Disc— del 22 al 24 de novembre al Pavelló 3 de Fira de Lleida.

 

El Club de Vehicles Històrics de Lleida organitza per primera vegada una exposició de sis autocars antics de diferents èpoques, amb models que van des del 1917 fins al 1961. Entre aquests vehicles, destaquen un Ford model T de l’any 1917, un Chevrolet del 1934 —model singular conegut popularment com La Bombonera—, un Alfa Romeo model Fadisa del 1956 i un Pegaso Comet del 1961.

 

LleidaRetro també acollirà una vintena de cotxes de la marca Porsche, amb motiu de la celebració enguany del 50è aniversari de l’emblemàtic model 911 d’aquesta marca. Cal recordar que a l’any 1963 es va presentar al saló de l’automòbil de Frankfurt el primer Porsche 911. Entre els vehicles que hom podrà veure hi haurà diversos models (Coupé, Cabriolet i també el 911) fabricats en anys diferents. A més, els socis del Club de Vehicles Històrics de Lleida portaran una dotzena de vehicles clàssics i antics de nova restauració (cotxes, motos i fins i tot algun camió petit) que destaquen per la seva elegància o originalitat.

 

D’altra banda, el matí del dissabte dia 23 de novembre tindrà lloc una espectacular concentració de vehicles de la marca Mercedes-Benz que aplegarà una vintena de cotxes, bàsicament clàssics, procedents de Barcelona. L’activitat, que es farà a l’esplanada situada al davant del Pavelló 3, és organitzada conjuntament pel Club de Vehicles Històrics de Lleida i el Mercedes-Benz Club España.

 

La 20a edició de Lleidantic (Saló d’Antiquaris i Brocanters de Lleida), la 7a edició de Lleida Retro (Exposició de vehicles antics i clàssics) i la 3a Trobada del Disc tindran lloc del 22 al 24 de novembre al Pavelló 3 de Fira de Lleida. Els salons organitzats per Fira de Lleida obriran de 10.30 a 14 h i de 16 a 20.30 h. L’entrada té un preu de 3 euros.