Lleidantic, Lleidaretro, la Trobada del Disc i els vehicles històrics es consolidaran en els pròxims anys

Valoració satisfactòria dels salons, que han rebut uns 10.000 visitants

 

El president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida i alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assegurat que “la suma dels salons Lleidantic, Lleida Retro, la Trobada del Disc i l’exposició de vehicles històrics es consolidarà en els pròxims anys, ja que tindrà continuïtat després de l’èxit d’aquesta edició”. Ros ha explicat que ha estat un èxit tant des del punt de vista d’assistència de públic com des de la valoració comercial, ja que han passat pels salons al voltant de 10.000 persones i el nivell de vendes ha estat relativament bo tenint en compte els moments actuals.

 

L’alcalde de Lleida ha valorat molt positivament la bona acollida que ha tingut la 1a Trobada del Disc, que enguany s’ha desenvolupat conjuntament amb els dos salons, i ha felicitat especialment “la feina feta pel Club de Vehicles Històrics de Lleida –organitzadors de la mostra de més de 40 models de vehicles que apareixen a les aventures de Tintín–, que han sabut lligar de manera extraordinària el món del còmic amb els vehicles d’època”.

 

Àngel Ros, acompanyat per Rafael Peris, regidor de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lleida, ha fet aquestes declaracions en la cloenda de la 5a edició de Lleida Retro i la 18a edició de Lleidantic, salons paral·lels que s’han desenvolupat del 18 al 20 de novembre al Pavelló 3 de Fira de Lleida juntament amb la 1a Trobada del Disc.

 

La triple manifestació firal conformada per Lleidantic (Saló d’Antiquaris i Brocanters de Lleida), Lleida Retro (Fira de Vehicles Clàssics) i la Trobada del Disc ha presentat una oferta de més de 16.000 peces de tots els tipus i èpoques amb preus que oscil·len entre un euro o els 18.000 € que costa el quadre d’una figura femenina del pintor lleidatà Xavier Gosé. Cal dir que els salons s’han desenvolupat en una superfície neta d’exposició de 1.982 m² amb expositors procedenmts de Catalunya, Aragó, Alemanya i França.