Lleidantic es consolida com una fira per comprar, admirar i invertir

“Una fira bonica, on a més de comprar es poden admirar vehicles clàssics espectaculars”. Amb aquestes paraules ha definit Lleidantic Joan Simó, president de la Comissió Delegada de la Fundació Fira de Lleida i de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, i encarregat d’inaugurar el certamen. Lleidantic, LleidaRetro i la Trobada del Disc han obert les portes avui divendres i es perllongaran fins al diumenge al Pavelló 3 de Fira de Lleida amb 27 expositors i més de 24.000 peces, amb preus que van d’1 als 4.000 €.

De la seva banda, el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida Rafael Peris ha destacat que Lleidantic és una de les poques fires d’antiguitats que s’ha mantingut malgrat la crisi i ha afegit que “el saló continua amb força perquè se centra en una temàtica especialitzada i hi ha públic que la demanda, no només de la ciutat de Lleida sinó també del territori”.

Finalment, el director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha explicat que la manifestació firal inaugurada aquesta tarda té un interès triple, “comprar peces originals i curioses, amb un ventall de preus molt ampli, per decorar o regalar; poder admirar objectes i vehicles amb història; i fins i tot invertir en objectes valuosos”.

La 25a edició de Lleidantic (Saló d’Antiquaris i Brocanters de Lleida), la 12a edició de LleidaRetro (Exposició de Vehicles Antics i Clàssics) i la 8a Trobada del Disc es desenvolupen del 23 al 25 de novembre al Pavelló 3 de Fira de Lleida amb un horari que va de les 10.30 a les 14.00 h i de les 16.00 a les 20.30 h.