Lleida Retro, més de 50 vehicles clàssics a la venda

La 1a edició de Lleida Retro (Fira d’automòbils, motocicletes i recanvi antic i clàssic), certamen que tindrà lloc el 5 i 6 de maig al Palau de Vidre de Fira de Lleida, compta ja amb una vintena d’expositors, i els organitzadors han confirmat ja la presència de més de 50 vehicles clàssics exposats per a la seva venda.

 

El nou certamen tindrà lloc de forma paral·lela a Lleida Ocasió i a Lleida Tunings, salons que aplegaran uns 1.000 vehicles.Lleida Retro aplegarà els sectors de la compravenda de cotxes clàssics i antics, compravenda de motos i peces de recanvi antigues i clàssiques, clubs i associacions, revistes especialitzades, i organismes i institucions.

 

Entre les associacions presents en el saló, destaquen els 3 clubs de Lleida (Club Vehícles Històrics, Club Classics del Motor i Club Seat de Ponent), a més del Museu Roda Roda. Quant a les activitats paral·leles, el dissabte, dia 5, tindrà lloc la Concentració del Club Mercedes Benz d’Espanya (12 h) i la I Trobada Lleida Retro, organitzada pel Clubs Clàssics del Motor (18 h); el diumenge, dia 6, es farà la “Desfilada d’elegància” de vehícles d’època (cotxes de 1907 a 1950), organitzada per Club Vehícles Històrics de Lleida.

 

Els organitzadors consideren que Lleida Retro és una iniciativa que consolida la tradició de Lleida com a punt de referència del vehicle clàssic i suposa alhora un nou pas important en la recuperació del patrimoni històric del motor. Lleida Retro tindrà un horari de 10 a 14 h i de 16 a 21 h, i l’entrada serà gratuïta. El saló, que tindrà un variat programa d’actes paral·lels (desfilades de vehicles, trobades sectorials), està organitzat per Fira de Lleida amb la col·laboració del Club de Vehicles Històrics, el Club Clàssics del Motor i el Museu Roda Roda.

 

Lleida Retro tindrà lloc paral·lelament a Lleida Ocasió i la trobada de cotxes personalitzats Lleidatuning. Lleida Ocasió (Fira del Vehicle i la Maquinària Agrícola d’Ocasió) oferirà del 4 al 6 de maig una àmpia oferta de cotxes, motos, caravanes i autocaravanes, vehicles industrials, maquinària agrícola d’ocasió, quads (motos de 4 rodes) i pocket bikes (motos de tamany reduït), a més dels complements (telefonia, mans lliures, so, navegació, seguretat, etc), associacions i publicacions, i merchandising.