Exposició inèdita de vehicles antics i clàssics a Lleida Retro

El saló, juntament amb Lleidantic, se celebrarà del 27 al 29 de novembre al pavelló 3 de Fira de Lleida

 

La 16a edició de Lleidantic i la 3a edició de Lleida Retro, certamens paral·lels que tindran lloc del 27 al 29 de novembre al pavelló 3 de Fira de Lleida, oferiran als visitants una exposició de 1.500 m2 mai vista de 70 vehicles de tipus molt variat —antics, clàssics, clàssics esportius i microcotxes de gran qualitat—, organitzada amb motiu de la commemoració del 25è aniversari del Club de Vehicles Històrics de Lleida. La exposició inclourà alguns cotxes que són autèntiques peces de museu i que mai anteriorment havien estat exhibits.

 

De la mostra, que esdevindrá una de les grans novetats de la edició d’enguany de Lleida Retro, cal destacar especialment tres models Hispano Suiza (únics a la demarcació de Lleida), l’únic model d’Auburn Supercharged que es conserva a Europa, un Mc Evoy, diferents Jaguar i Rolls Royce (algun del 1904 i 1907) i una col·lecció inèdita de microcotxes.

 

Lleidantic (Saló d’Antiquaris i Brocanters a Lleida) i Lleida Retro (Fira d’automòbils, motocicletes i recanvi antic i clàssic) comptaran amb la presència d’expositors d’una vintena de sectors diferents. El Saló d’Antiquaris i Brocanters de Lleida presentarà una àmplia oferta relacionada amb els sectors de les obres d’art dels segle XVII i anteriors, armes, ceràmica, cristall, escultura, estris antics, joieria, llibres i arts gràfiques, pisa i porcellana anglesa, menatge de cuina, orfebreria i plateria, pintura, numismàtica, moble (asiàtic, continental, del s. XX, anglès, rústic) i vehicles clàssics, entre d’altres.

 

Quant a Lleida Retro, presentarà una oferta relacionada amb la compravenda de vehicles clàssics i antics, venda de recanvis i peces de vehicles clàssics i antics, i clubs i associacions del sector.

 

L’edició de 2008 de Lleidantic i Lleida Retro van registrar la presència d’uns 12.000 visitants, la majoria procedents de les comarques de Lleida, encara que també de Barcelona, Tarragona, Saragossa, Toledo, Alacant, Madrid, València i França.