Els expositors compleixen les seves expectatives al Saló Lleidantic

Lleidantic, Lleida Retro i la Trobada del Disc registren prop de 7.000 visitants, que se senten atrets per les exposicions dels Beatles i d’objectes bancaris

 

La 24a edició de Lleidantic (Saló d’Antiquaris i Brocanters de Lleida), l’11a edició de Lleida Retro (Exposició de Vehicles Antics i Clàssics) i la 7a Trobada del Disc han tancat avui les portes amb un bon nivell de satisfacció per part dels expositors, que han complert les seves expectatives pel que fa a les vendes i als contactes que es poden materialitzar properament en operacions. El triple certamen ha aplegat al voltant dels 7.000 visitants, en què destaca la forta afluència de públic del diumenge al matí.

Els visitants s’han vist sorpresos de manera molt positiva per dues de les exposicions que han estat les grans novetats en aquesta edició. Es tracta de la mostra d’objectes de l’Arxiu Històric del BBVA, amb un centenar de peces, incloses màquines d’escriure, segelladores de temps, calculadores, bitllets, etc., i la “Beatlemania”, amb 300 objectes, com pòsters, discs, vídeos VHS estrangers i espanyols, pins, figuretes, capses, rellotges, cromos, caràtules de discs de diferents països i altres articles de marxandatge del grup de Liverpool. A més, el públic ha pogut veure 70 cotxes, motos i camions històrics, en què destaquen 14 històrics SEAT 600, nou Alfa Romeo i descapotables d’època.

Cal recordar que Lleidantic, Lleida Retro i la Trobada del Disc han aplegat enguany 15.700 peces entre mobles, joies, porcellana, vidre, ceràmica, estris antics, rellotges, cromos, escultures, quadres, numismàtica, bitllets, moneda antiga, vehicles clàssics i material discogràfic.