Concentració de cotxes clàssics diumenge en el marc del saló Lleidantic

El Club Clàssics del Motor i el Club de Vehicles Històrics de Lleida exposen un cinquantena de vehicles

 

La 14ª edició de Lleidantic (Saló d’Antiquaris i Brocanters de Lleida), que se celebra del 30 de novembre al 2 de desembre de 2007 a la Fira de Lleida, acollirà diumenge a partir de les 11 del matí una concentració de cotxes clàssics davant del Pavelló 3 del recinte firal. Cal dir que els participants de la trobada tindrà accés lliure al recinte firal i, a més, seran obsequiats amb un vermut popular que tindrà lloc a les 12 h.

 

El Club Clàssics del Motor participa al saló Lleidantic amb una exposició monogràfica de cotxes cabrios o descapotables. En total es mostren 14 vehicles com ara un Biscuter del 1953, un Cadillac DeVille (de 6 metres de llargada), un Peugeot 304, un Seat Spider, un Renault Florida, un Triumph Stag i un Triumph Herald, un Renault Alpine (només queden tres models a l’Estat) i un Mercedes Benz 450 SL. El vehicle més antic és un Fiat 501 S (de l’any 1919) i els de més valor econòmic un Austin Healey del 1963, un Mercedes Benz Pagoda i un MG A de l’any 1960.

 

El club també exposa una dotzena de motos de les marques Saroléa, Peugeot, Sanglas i Grone.

 

Per la seva banda, el Club de Vehicles Històrics de Lleida exposa un total de 24 unitats de turismes cabrios, antics i clàssics, alguns dels quals es posaran a la venda. Dels vehicles cabrios hi haurà 3 Mercedes serie SL 190 cabrios de l’any 1962, 1 Morgan plus, 2 MG A cabrios de l’any 1960, 1 Austin Healey i 1 Alpine. Pel que fa a l’apartat d’antics, hi ha un cotxe Amstrong Siddely del 1952, un Plimouth, un Hispano Suiza del 1934, un Berliet Magnific de l’any 1924, un Fiat del 1917, un Jaguar XK 140 coupé del 1954, un Auto Union, un Ford B del 1932, un camió Wipped Overland del 1925, un Rolls Royce Corniche cabrio i un Hoskiss.

 

Per últim, a l’apartat de clàssics es poden observar un Mercedes Ponton, un SEAT 1400, un Renault Fragate, un Volvo i el microcotxe PTV.

 

Associats del Club de Vehicles Històrics de Lleida posen a la venda un total de cinc cotxes antics, que es troben en perfecte estat, per uns preus que van dels 36.000 als 55.000 euros. Els cinc models per vendre són un camió Wipped Overland, un Rolls Royce Corniche, un Mercedes serie SL 190, un Renault Alpine i un Volkswagen Escarabat.

 

La 14ª edició de Lleidantic registra la participació de 32 expositors procedents de Catalunya i de l’Aragó que presenten una àmplia oferta relacionada amb els sectors de les obres d’art dels segle XVII i anteriors, armes, ceràmica, cristall, escultura, estris antics, joieria, llibres i arts gràfiques, pisa i porcellana anglesa, menatge de cuina, orfebreria i plateria, pintura, numismàtica, moble (asiàtic, continental, del s. XX, anglès, rústic) i vehicles clàssics, entre d’altres.

 

La fira està coorganitzada per Fira de Lleida i Big Grup, i romandrà oberta els tres dies d’11 a 21 hores. El preu de l’entrada és de 3 euros.