Centenars de vinils i de cd a un euro a la Trobada del Disc

La 3a Trobada del Disc, certamen que tindrà lloc del 22 al 24 de novembre al Pavelló 3 de Fira de Lleida juntament amb la 20a edició de Lleidantic i Lleida Retro, oferirà als visitants centenars de discos de vinil i CD de diferents preus i estils, des de música clàssica a les últimes novetats discogràfiques. Com a novetat, enguany un expositor posarà a la venda al seu estand exclusivament material discogràfic al mòdic i únic preu d’1 euro la peça.

 

La trobada comptarà amb la presència de 5 col·leccionistes i melòmans de Catalunya i de França, que posaran a l’abast de les persones interessades una oferta musical composta per discos de vinil i CD i que també inclourà llibres temàtics i DVD de concerts. Com en les dues edicions anteriors, els vinils editats a les dècades de 1970, 1980 i 1990 tindran un paper molt destacat en una mostra que els amants de la música no es poden perdre.

 

Els visitants tindran la possibilitat d’examinar els vinils –molts dels articles són autèntiques peces de museu– i comprar-los, però també de vendre o d’intercanviar material musical de tot tipus. Tal com recorda Àngel Querol, expositor i col·laborador de Fira de Lleida, la filosofia de la trobada és la d’aconseguir reciclar els elapés per tal que passin d’una mà a una altra i així evitar que es perdin veritables joies. “Aquest objectiu té encara més raó de ser en l’actual època de crisi que estem vivint, ja que els visitants poden trobar material discogràfic a uns preus molt ajustats”, afegeix Querol.

 

Lleidantic, Lleida Retro i la Trobada del Disc, salons organitzats per Fira de Lleida, comptaran amb la presència d’expositors d’una vintena de sectors diferents. Els tres salons presentaran una àmplia oferta relacionada amb els sectors de les obres d’art dels segle XVII i anteriors, armes, ceràmica, cristall, escultura, estris antics, joieria, llibres i arts gràfiques, pisa i porcellana anglesa, menatge de cuina, mobles (asiàtic, continental, del s. XX, anglès, rústic, etc.), numismàtica, orfebreria i plateria, pintura, ivori, exposició de vehicles clàssics i antics, discos i clubs i associacions. Els tres certàmens obriran de 10.30 a 14 h i de 16 a 20.30 h. L’entrada té un preu de 3 euros.