Verdinia estarà present a Municipàlia-Innocamping

Fabricants de gespa artificial d’alta qualitat: decoratiu i esportiu. Sòl de tarima i mobles per a exterior. Flor artificial decorativa. Disposem de 9 magatzems que garanteixen sempre l’estoc.

 

GESPA ARTIFICIAL DECORATIVA

Som fabricants i distribuïdors de gespa artificial. Ideal per a parcs, jardins, terrasses o qualsevol lloc en el qual crear un ambient fresc i agradable. És una gespa d’alta qualitat, amb un aspecte, color i tacte increïblement naturals.

8 anys de garantia.

 

GESPA ARTIFICIAL ESPORTIVA

Dissenyem les millors fibres de gespa esportiva d’última generació per a la pràctica de futbol, tennis, pàdel i golf (tee i green). Aquestes fibres estan desenvolupades en diverses formes que milloren el confort i el tacte del camp, optimitzen el rendiment dels esportistes i minimitzen l’impacte i el risc de lesions.

8 anys de garantia.

 

TERRA DE TARIMA

Ideal per a terrasses, jardins, piscines, tanques, edificis de muntanya, etc. Està fabricada en WPC (60% bamboo + 40% PVC) un material totalment reciclable, d’alta qualitat i molt resistent a factors climàtics. La Tarima Verdinia està disponible en tres colors: mel, wengué i antracita.

10 anys de garantia.

 

MATERIALS I MOBLES D’EXTERIOR

Quan arriba el bon temps, la terrassa i el jardí es converteixen en els espais més vius de la casa. A Verdinia t’ajudem a decorar-los amb la nostra gamma de pedres, pantalles decoratives (de bruc, fusta i bambú), tanques d’heura, hamaques, gandules, taules, cadires i sofàs per a exterior.

 

FLOR ARTIFICIAL DECORATIVA

La flor artificial és una elegant manera de decorar aquests racons i llocs especials de la casa. Verdinia dissenya flors i rams que recreen impecablement l’aspecte i el color dels originals. A més, els confecciona en làtex i tela per aconseguir un tacte natural, delicat i agradable.

 

Més informació: www.verdinia.com

IC2013-Verdinia-1


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email