2021: 5a edició d’Innocamping, al servei dels càmpings i els allotjaments turístics

19 al 21 d’octubre de 2021

Innocamping, el Saló Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings i els Allotjaments turístics, ha esdevingut un punt de trobada imprescindible que aplega propietaris i gerents de càmpings, allotjaments turístics, resorts, ciutats de vacances, serveis per a col·lectivitats, establiments esportius i de lleure en un espai on es comparteixen les necessitats i les inquietuds del sector.

Un dels reptes principals del món del càmping i els allotjaments turístics és adaptar-se a les demandes del mercat i oferir al client una experiència immillorable, situació que impulsa els empresaris del sector a fer una sèrie de canvis que tenen com a objectiu la modernització i l’ampliació dels serveis i les instal·lacions oferts als seus establiments.

Innocamping és el marc on s’apleguen les millors i més innovadores empreses proveïdores del sector que ens oferiran solucions, eines i recursos pràctics per renovar les instal·lacions, oferir serveis nous, rendibilitzar inversions i en definitiva gestionar de manera més eficient per poder tenir un rendiment òptim de l’establiment.

Té a més l’assistència i la participació activa d’associacions i entitats que celebren reunions, juntes i assemblees en el marc de la fira, jornades tècniques interessants i variades amb la participació d’experts. Tot plegat fa d’Innocamping el principal fòrum de seguiment i d’evolució de les necessitats del mercat, un gran aparador per a les empreses i punt de trobada de referència del sector a l’Estat espanyol.

Print Friendly, PDF & Email