Preferències del turista holandès, anglès i centre europeu als nostres campings

Una de les activitats paral·leles més interessants de la segona edició de la fira professional Innocamping són les ponències que es duran a terme centrades en el món del càmping i les vacances. Fira de Lleida i l’empresa Servicios Turísticos Heinze Latkze organitzen una jornada en què s’explicaran les claus per tenir èxit a l’hora d’atraure els turistes del centre i el nord d’Europa i, en concret, els viatgers britànics i holandesos.

 

Les sessions estan adreçades als empresaris, els directors, els encarregats d’establiments turístics i les associacions i les federacions de càmping de les diferents destinacions turístiques. Ralph Heinze, administrador de l’empresa Servicios Turísticos Heinze Latkze, SA tractarà el tema “Com atraure el turista del centre i el nord d’Europa”.

 

Cornel Straver, director Europeu d’Alan Rogers Travel, parlarà sobre la “Tendència del mercat britànic i com atraure aquest turista”. Un representant de l’ANWB centrarà la seva ponència en “Com és el turista holandès i com seduir-lo”.

 

Servicios Turísticos Heinze Latkze té la representació en exclusiva per a Espanya de les publicacions dels càmpings, touring i automòbils clubs europeus i de publicacions turístico-campistes de tota Europa, a més de les publicacions turístico-professionals europees.

 

Alan Rogers Travel és una companyia especialitzada en les vacances en càmpings i autocaravanes arreu d’Europa.

 

El Reial Touring i Automòbil Club d’Holanda (ANWB), amb aproximadament 4 milions de famílies associades, de les quals 1.250.000 són campistes de tot Holanda i la Bèlgica flamenca. Dels més de 50 títols que edita l’ANWB com a mitjans de difusió de les ofertes del sector, destaquen les revistes ANWB Special Kampeeren i ANWB Camping.

 

La fira nacional professional Innocamping (Serveis i Equipaments per als càmpings i les empreses de lleure a l’aire lliure) tindrà lloc del 13 al 16 d’octubre del 2015 al recinte de Fira de Lleida. El certamen s’adreça als sector del càmping, els parcs de vacances, el lleure i els equipaments esportius.

 

El saló té com a objectiu reunir empreses proveïdores innovadores de productes i serveis per al sector turístic i de lleure, un dels més consolidats a Espanya. També hi haurà una zona per a les instal·lacions esportives –FID– i equipaments per a allotjaments turístics i ciutats de vacances –EQUIPTUR–.

 

 

Print Friendly, PDF & Email