La UFEC col·labora amb Fira de Lleida en la promoció de Municipàlia-Innocamping i el STM

L’objectiu de l’acord es donar suport i fer difusió dels dos salons entre les entitats esportives i els esportistes en general de Catalunya i de l’Estat

 

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i Fira de Lleida han signat un conveni de col·laboració destinat a promocionar Municipàlia-Innocamping(Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals, Campings, Hotels e Instal·lacions Esportives) i el Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya (STM) entre el món de l’esport. Concretament, l’objectiu de l’acord es de donar suport els dos salons entre les entitats esportives i els esportistes en general. El STM se centra en bona part en l’esport de muntanya i les activitats outdoor en general, mentre que Municipàlia- Innocamping inclou entre els seus apartats els equipaments esportius per a ajuntaments i altres entitats, la qual cosa facilita aquesta aliança estratègica entre l’ens firal lleidatà i la UFEC. El conveni ha estat signat per Gerard Esteva, president de la UFEC, i Oriol Oró, director general de Fira de Lleida.

 

El conveni comporta que la UFEC faci difusió dels dos salons entre les federacions esportives de Catalunya i d’Espanya i a les instal·lacions esportives (complexos, centres municipals, poliesportius, etc.) que gestiona directament l’entitat. D’altra banda, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya serà present amb un estand propi en les dues manifestacions firals citades.

 

La UFEC aplega 69 federacions esportives catalanes, així com els seus practicants i els esportistes federats. Els seus objectius, entre altres, són promocionar i representar l’esport federat a Catalunya i promoure el desenvolupament i la millora de l’esport en general.

 

La 18a edició de Municipàlia i 2ª de Innocamping tindrà lloc del 13 al 16 d’octubre d’enguany. El saló acollirà un àmplia exposició centrada en els equipaments i en els serveis per a les ciutats, a més d’una cinquantena d’activitats paral·leles. Municipàlia es farà paral·lelament a Innocamping (Saló Nacional i Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings, Instal·lacions Esportives, hotels i Empreses a l’Aire Lliure), certamen que arriba a la 2a edició amb la voluntat de convertir-se en un punt de referència firal en el món del càmping, instal·lacions esportives i hotels.

 

La 3a edició del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya se celebrarà el febrer de l’any vinent. L’objectiu del certamen és mostrar l’oferta de turisme i esports de muntanya de l’Estat i d’ambdós vessants del Pirineu.

 

 

Print Friendly, PDF & Email