Inurma presenta a Municipàlia-Innocàmping la seva línia de productes per a càmpings

Inurma, sempre implicada en donar solucions tècniques idònies per a la millora del medi ambient, presenta la seva línia de productes per a càmpings:

 

• Papereres

Dissenys innovadors, amb diferents volums i formes equilibrades. Fabricades en metall o polietilè i de fàcil adaptació en qualsevol entorn urbà: jardins, passejos, zones comercials, etc.

 

• Contenidors RSU

Resistents i funcionals, amb un disseny modern i innovador, estan fabricats en polietilè d’alta densitat i elaborats amb materials que no danyen el medi ambient. Disponibles en una àmplia gamma de colors i volums. Distribuïm recanvis de contenidors de tots els fabricants europeus.

 

• Eines de neteja viària i jardineria

Inurma li facilita les eines professionals i ergonòmiques per a la neteja i manteniment; escombres, recollidors, carros de neteja, rasclets, cabassos, etc. Les nostres eines segueixen processos de fabricació utilitzant criteris de màxima innovació i qualitat.

 

• Mobiliari urbà

Posem al seu abast una àmplia oferta de mobiliari urbà, bancs, tanques, fonts, pilones, aparcabicicletes, etc.

 

• Pantalles per delimitar contenidors

Disposem de diversos models de pantalles fabricats en acer inoxidable AISI 304, polièster tenyit en diferents colors, acer al carboni i fusta. Fàcilment modulables i ampliables ja que es basa en mòduls independents. Requereixen molt poc manteniment i no s’oxiden. La solució ideal per dissimular espais urbans destinats a contenidors.

 

• Parcs infantils

Fabricats a la Unió Europea, els nostres jocs són minuciosament estudiats per aconseguir un joc segur, didàctic i divertit amb el qual els nens puguin desenvolupar complets exercicis físics i fer volar la imaginació.

La nostra gamma té un nombre extens de jocs d’integració, especialment pensada per als que necessiten una mica més d’ajuda.

 

Integrat en aquests productes es troba també el nostre compromís de servei i la garantia de l’obtenció d’una solució idònia a les seves necessitats.

 

Per a més informació visiti www.inurma.com

IC2013-Inurma-Camping


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email