Innovació en la promoció turística, els campings i turisme familiar. PROCAMPING – PELDAÑO.

Innocamping acollirà el dimecres 14 d’octubre la jornada Procamping, que se centrarà en la innovació en la promoció turística, els càmpings i el turisme familiar. Les xerrades es desenvoluparan de les 10 a les 14 h al recinte de Fira de Lleida.

 

Amb aquesta jornada es vol facilitar als empresaris i als professionals del sector del càmping les eines més importants per incrementar el nombre de clients i augmentar les reserves i, alhora, dinamitzar l’oferta de càmping.

 

A les 10.15 h, la primera ponència, titulada “La innovació en la promoció turística, estem preparats?”, parlarà sobre la importància de la promoció i la gestió dels establiments turístics davant el nou turista del segle XXI, que està ben informat, hiperconnectat i és exigent i, a més, és un viatger experimentat a la recerca de noves experiències.

 

A partir de les 12.45 h, es desenvoluparà la taula rodona “Els reptes del càmping”. Durant la xerrada s’exposarà que els càmpings són una bona oportunitat de negoci i es facilitaran idees per dinamitzar i atraure clients al llarg de tot l’any als càmpings, les instal·lacions esportives, els restaurants, els spas i les piscines.

 

La tercera ponència, que començarà a les 13 h, se centrarà en les “Oportunitats de negoci al voltant del turisme familiar” i s’informarà del nombre de destinacions familiars, de la manera de fomentar-les i aprofitar el seu èxit en el món del càmping i s’exposaran diferents casos d’èxit.

 

 

Print Friendly, PDF & Email