Innocamping homenatjarà Lluís Perera, pioner del sector del càmping

En un sopar de gala que es farà el 23 d’octubre i aplegarà un centenar d’empresaris del sector, inclosos representants d’alguns dels principals grups de l’àmbit del càmping d’Europa

El tradicional sopar de gala celebrat en el marc del saló Innocamping retrà homenatge a l’històric empresari Lluís Perera, creador d’un dels primers grups empresarials centrats en aquest sector, el Grup Stel Campings. En el transcurs de la gala, l’Associació de Càmpings de Lleida lliurarà una record commemoratiu (una figura de la Seu Vella) a Perera, en reconeixement a la seva trajectòria i al seu esforç continu per modernitzar i posar en valor aquest tipus d’allotjament. El sopar inclourà parlaments de representants institucionals i del sector i també una activitat sorpresa preparada pels organitzadors.

El sopar de gala d’Innocamping, un dels actes més emotius d’aquest saló, tindrà lloc el 23 d’octubre en el marc el Parador Nacional del Roser i aplegarà un centenar d’empresaris del món del càmping de Catalunya i d’altres comunitats de l’Estat. A la trobada assistiran representants d’alguns dels principals grups empresarials del sector del càmping de l’Estat i d’Europa, com Capfun, CampingRed, marjal Resorts o Grup Sènia.

Lluís Perera enginyer de formació i constructor de professió, es va introduir en el sector del càmping a principis dels vuitanta amb el Camping Stel Roda de Barà, que va obrir les portes al juny de 1981, amb les millors instal·lacions del moment. Actualment, la família Perera és propietària també del Càmping Pirineus i del Càmping Stel Puigcerdà.

Els sectors representats a Innocamping seran els de les instal·lacions esportives i de lleure; piscines i sistemes de depuració; senyalització i il·luminació per led; sistemes de recollida i selecció de residus; jardineria i espais verds; energies renovables; noves tecnologies i TIC; seguretat i vigilància; xarxes d’aigües; parcs infantils; prestacions de serveis; bungalows i mobil homes; mobiliari interior i exterior; control d’accés i automatismes; i vehicles de servei.

La 20a edició de Municipàlia (Fira Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) i la 4a edició d’Innocamping (Saló Nacional Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings, Allotjaments Turístics i Empreses Esportives i de Lleure) es desenvoluparan del 22 al 24 d’octubre en el recinte de Fira de Lleida.

Print Friendly, PDF & Email