Innocamping, aparador de l’excel·lència en el sector dels resorts, càmpings i ciutats de vacances

El món dels resorts, càmpings i les ciutats de vacances té una cita obligada, el proper mes d’octubre, a la Fira de Lleida. La segona edició d’Innocamping (Saló Nacional i Professional de Serveis i Equipaments per als resorts, Càmpings, ciutats de vacances i Empreses a l’Aire Lliure) tindrà lloc del 13 al 16 d’octubre de 2015 i constituirà un gran aparador de les millors i més innovadores empreses proveïdores, fabricants i distribuïdores del sector.

 

Saló organitzat per Fira de Lleida -institució amb més de mig segle d’experiència en l’organització de fires, i que acull anualment més de 20 certàmens-, Innocamping ratifica en aquesta edició la seva vocació per convertir-se en la fira sectorial de referència, a més de consolidar- com una plataforma d’exhibició i difusió de les noves tendències del món del càmping, els resorts, les instal·lacions esportives i les ciutats de vacances.

 

Innocamping comptarà a més amb àrea temàtiques com són la Zona FID (centrada en les instal·lacions esportives) i EQUIPTUR (Equipaments per a Allotjaments Turístics i Ciutats de Vacances). Especialment destacada serà l’oferta d’EQUIPTUR, que posarà a l’abast dels visitants professionals visitar aquesta fira una àmplia gamma de productes inscrits en els àmbits del mobiliari interior i exterior, equipament d’hostaleria, neteja, tractament i evacuació d’aigües residuals, jardineria i reg, i equipaments esportius, entre d’altres.

 

Un dels principals reptes del món del càmping és adaptar-se als reptes i demandes d’un mercat cada vegada més exigent que, a poc a poc, va superant la idea tradicional lligada a estades econòmiques en allotjaments amb serveis comuns i es dirigeix a conceptes com el “resort” o ciutat de vacances amb serveis de gran qualitat i/o el “Glamping”, allotjaments amb un alt grau de sofisticació que proposen al client una experiència original.

 

Aquest canvi de tendència, iniciat fa ja una dècada en el sector internacional del càmping i molt acusat en els últims anys, impulsa els empresaris del sector a emprendre una sèrie de canvis de plantejament en el negoci que tenen com a objectiu la modernització i ampliació de els serveis oferts en els seus establiments

 

L’oferta d’Innocamping

Els professionals que visitin la fira trobaran una atractiva exposició d’equipaments necessaris per a les seves instal·lacions, com barreres, paviments, recollida i gestió de residus, vehicles de serveis per les seves instal·lacions, mobiliari exterior, spas-piscines i instal·lacions esportives en general, passant pels mobile home, bungalous i construccions diverses relacionades amb el Glamping, entre d’altres sectors. De forma paral·lela, Fira de Lleida ha programat diverses jornades, presentacions, demostracions, debats i xerrades de gran interès.

 

Innocamping és l’única fira exclusivament professional del sector que se celebra actualment al país i compta amb el suport de les principals associacions professionals del sector. En aquest sentit, el certamen acollirà un gran nombre de representants d’agrupacions d’allotjaments turístics, associacions i federacions de càmping (tant estatals com autonòmiques), federacions esportives i mitjans especialitzats.

 

El saló vol aprofitar també el potencial de visitants professionals de Catalunya, zona que té una de les majors concentracions de càmpings de l’Estat.

 

Cal recordar que Innocamping se celebra paral·lelament a Municipàlia (Saló d’Equipaments i Serveis per a Municipis), per tal d’aprofitar les sinergies entre tots dos certàmens. Atès que els càmpings moderns han evolucionat i s’han convertit en petites ciutats o parcs de vacances, i disposen d’un conjunt d’instal·lacions i serveis molt similars als dels petits municipis, Innocamping es considera un saló perfectament compatible i complementari amb Municipàlia.

 

La 17a edició de Municipàlia i la 1a edició de Innocamping, celebrats el 2013, van registrar 325 expositors directes i 20.000 visitants professionals, i van ser el marc de 50 activitats entre jornades tècniques, demostracions pràctiques i presentacions d’empresa i reunions i assemblees professionals.

 

Les empreses interessades poden obtenir més informació al web www.innocamping.es.

Print Friendly, PDF & Email