“Falta promoció de Lleida a Holanda”

La neu de Lleida té molt potencial entre el mercat anglès, afirmen els experts turístics europeus

 

“La demarcació de Lleida, amb les zones pirinenques al capdavant, podria ser una zona molt atractiva per als holandesos, que viuen en un país quasi sense muntanya, però falta fer molta promoció ja que avui dia el turista holandès pràcticament només coneix la platja i la costa catalanes”. Aquest ha estat el dictamen de Cornel Straver, director d’Alan Rogers Travel Group, que ha participat aquest matí en la jornada “Claus de l’èxit en el sector del càmping per atreure turistes del centre i el nord d’Europa” celebrada en el marc dels salons Municipàlia i Innocamping.

 

Straver, referint-se als campistes i als turistes en general, ha asseverat que hi ha països d’Europa “amb atractius similars als de la demarcació lleidatana, com Àustria, però que han sabut vendre’s millor i han invertit molt més que Lleida en el turista neerlandès actiu”. Segons l’expert holandès, el turista holandès busca gastronomia, esports d’aventura, senderisme i paisatge, “elements que precisament constitueixen els punts forts de l’oferta lleidatana”.

 

El director d’Alan Rogers Travel Group assevera que hi un turistes holandesos, danesos i britànics que busquen “zones d’interior amb paisatge, activitats experiencials, gastronomia i vins, però que ara mateix opten per altres destinacions com la Toscana italiana, que han fet una promoció més intensa”.

 

Ralph Heinze, administrador de la prestigiosa empresa europea Servicios Turísticos Heinze Latzke, creu també que els càmpings i la resta d’allotjaments de Lleida tenen moltes possibilitats i haurien de fer campanyes de difusió internacional conjuntes, alhora que “l’Administració hauria d’intensificar l’esforç promocional perquè això, en definitiva, és invertir en el futur del país”. Igualment, Heinze creu que les estacions d’esquí de Lleida són també potencialment interessants per la client britànic, que en el seu país té infraestructures de neu molt bàsiques i que ha de viatjar a França, Alemanya o Àustria per esquiar”.

 

La 18a edició de Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) i de la 2a edició d’Innocamping (Saló Nacional Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings i Empreses del Lleure a l’Aire Lliure) tenen lloc del 13 al 16 d’octubre en el recinte de Fira de Lleida.

 

IC2015-CornelStraver

Cornel Straver

 

 

Print Friendly, PDF & Email