Eurobungalow estarà present a Innocamping 2013

EUROBUNGALOW és una empresa dedicada a la fabricació i instal·lació de bungalows i edificis de fusta per al sector turístic.

 

El sector del càmping es troba en plena transformació cap al concepte de resort, amb un públic que demana major confort i serveis. Por això, s’ha d’oferir un allotjament que compleixi aquests requeriments.

 

A la fira Innocamping/Municipàlia, EUROBUNGALOW presentarà un bungalow que dóna resposta a les necessitats actuals del sector: qualitat d’acabats, confort a l’estada, baix cost energètic i mínim manteniment, entre d’altres. Les dimensions del mateix neixen de la necessitat dels càmpings d’oferir als seus clients un ampli allotjament, donant importància a les zones comuns. L’entorn del càmping i els serveis oferts es sumen per a què l’estada es converteixi en un luxe a l’abast de tothom.

 

La prefabricació mitjançant sistema d’entramat lleuger de fusta, certificat pel DITE 10/0414 propietat d’EUROBUNGALOW, constitueix una garantia per a una inversió a llarg termini amb una ràpida amortització.

 

La utilització de façana ventilada, aïllaments de qualitat i una adequada fusteria, permet obtenir una òptima eficiència energètica, equiparant-se a una certificació entre C i D, com si d’una construcció tradicional es tractés. D’aquesta manera, els costos de calefacció o refrigeració són mínims.

 

Al tractar-se d’edificis de fusta, ens beneficiem dels avantatges que proporciona aquest material. El seu caràcter ecològic contribueix al desenvolupament sostenible, les construccions es realitzen en poc temps, s’aconsegueix una integració a l’entorn mitjançant dissenys tradicionals o d’avantguarda.

 

EUROBUNGALOW pot realitzar qualsevol projecte adaptat a les necessitats de l’establiment.

 

Més informació: http://eurobungalow.com/

IC2013-Eurobungalow-1

IC2013-Eurobungalow-2


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email