Els Piloedres es presentaran a Municipàlia

Els PILOEDRES són elements prefabricats dissenyats amb criteris d’ecoeficiència i pensats per a substituir, en estructures lleugeres, tipologies tradicionals de cimentació com poden ser pous de fonamentació o sabates aïllades.

 

MU2015-Piloedre-Foto-1

 

Els PILOEDRES es caracteritzen per:

  • Prefabricació completa dels elements que el formen, assolint uns alto estàndards de qualitat.
  • Optimització de materials. Els mecanismes resistents implicats en el funcionament optimitzen la quantitat de materials a utilitzar.
  • Disseny de l’empaquetat de las peces que formen el PILOEDRE garantint uns costos i possibilitat de transport adequats per a proveir un mercat extens.
  • Facilitat d’instal·lació. Els processos de muntatge s’han dissenyat per a que qualsevol persona pugui instal·lar un PILOEDRE amb mitjans accessibles fins i tot per al públic no professional.
  • Mínima ocupació en el punt d’instal·lació. El PILOEDRE implica una actuació superficial de no més de 30*30 cm.
  • Possibilitat de desmuntatge i reutilització en un nou emplaçament, per a una altra estructura.
  • Adaptabilitat a una gran diversitat d’estructures, podent-se connectar entre elles, amb el PILOEDRE, mitjançant peces roscades, essent capaç de suportar tant esforços de compressió, tracció, laterals i moments.

 

L’equip impulsor del PILOEDRE té el convenciment que el PILOEDRE pot ser un excel·lent producte per assolir l’estandarització d’un concepte tan heterogeni com són les fonamentacions d’estructures lleugeres mitjançnat un producte ecològic, industrialitzat, de fàcil empaquetat, muntatge i transport.

 

El PILOEDRE no implica una tecnologia d’última generació, ni nous materials, ni tan sols processos especialment elaborats. La nostra proposta pretén resoldre, d’una forma més ecoeficient, una problemàtica habitual, fonamentar milers o, més ben dit, milions d’estructures lleugeres que, malgrat que no les tenim presents, ens envolten i continuament les utilitzem. Això passa al nostre poble, Sant Cebrià de Vallalta, a Barcelona, Espanya i, pel que sabem, a Europa i arreu del Món.

 

MU2015-Piloedre-Foto-2

 

http://www.piloedre.es
https://twitter.com/2pe_fonaments
https://www.linkedin.com/company/2pe-pilotes-sl
https://www.youtube.com/channel/UCAzpUtq6nOdqaxzdJJ1P0ng

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email