El Triiki serà presentat a Municipàlia

Presentació del TRIIKI, el tricicle pensat per a gaudir de passejos diferents, a la 18a Fira Internacional d’Equipaments i Serveis, Municipàlia (Lleida del 13 al 16/10/15).

 

Grisverd presenta Triiki, un disseny propi de tricicle per a gaudir en família per vies verdes, espais rurals i turístics que, apart de fomentar l’esport, és integrador de persones i sostenible. Neix gràcies a l’aposta de l’empresa per les persones i pel medi ambient.

 

Triiki és un producte atractiu, local, de proximitat, més eficient i de menys consum, que convida l’usuari a gaudir del paisatge en família, sense excloure a ningú, sigui quina sigui la seva edat o capacitat (nens, invidents, gent gran, persones de mobilitat reduïda, etc…) El vehicle està pensat per ser conduït per la persona asseguda davant (volant i frens). L’acompanyant, en canvi, contribuirà a la tracció de Triiki pedalant i canviant de marxa, segons el seu propi ritme de pedalat, sense un excessiu sobreesforç i sense la responsabilitat de la conducció.

 

Triiki es el resultat d’un somni d’una petita empresa fet realitat gràcies a la col·laboració, il·lusió i ganes de treballar de tots els agents implicats.

 

Triiki no només respon a la recerca de noves oportunitats de negoci, sinó que persegueix l’il·lusionant repte de contribuir a la dinamització econòmica del Territori a través d’un mitjà de transport ecodissenyat i diferenciador per concepte i, posteriorment, extrapolar-lo a d’altres zones de característiques semblants, amb accions de turisme sostenible i responsable social i mediambientalment.

 

Adreçat a empreses de lloguer de bicicletes, càmpings, allotjaments rurals i tota mena d’establiments/organitzacions que vulguin oferir un medi de transport diferent, còmode, integrador i totalment ecològic.

 

Més informació:

triiki@triikibikes.com
www.triiki.com

 

MU2015-Triiki

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

 

Print Friendly, PDF & Email