El món del càmping s’aplega en el sopar de gala del saló Innocamping

A l’acte, que va comptar amb més de 100 assistents, es van atorgar distincions a diversos empresaris que han treballat per potenciar l’associacionisme en el sector

 

Mes de 100 empresaris del sector del càmping de Catalunya i d’altres comunitats de l’Estat s’han aplegat al sopar de gala Innocamping celebrat ahir a l’hotel Condes d’Urgell de Lleida en el marc del saló Innocamping (Saló Nacional Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings, Allotjaments Turístics i Empreses Esportives i de Lleure), certamen que té lloc aquests dies a la ciutat catalana. La trobada, organitzada amb motiu del 40è aniversari de la creació de les principals associacions de càmpings catalanse, ha estat organitzada per Fira de Lleida amb el suport de l’Associació de Càmpings de Lleida.

En el decurs de la gala es van lliurar diversos distincions a empresaris que han treballat per potenciar l’associacionisme en el sector. Els reconeixements han recaigut en Josep Maria Pla, expresident de l’Associació de Càmpings de Girona; Josep Isern, expresident de l’Associació de Càmpins de Lleida; Berta Cabré, expresidenta de la Federació Catalana de Càmpings, i José Franquet, expresident de la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana.

Homenatge a Josep Maria Rosell
L’acte ha servit també per retre homenatge a l’històric empresari Josep Maria Rosell Saurina, propietari del càmping Vilanova Park i promotor d’una nova instal·lació a Cubelles. Rosell fou president de la Federació Espanyola d’Empresaris de Càmping durant 25 anys i un gran promotor de l’associacionisme en el sector durant els seus inicis als anys seixanta i setanta.

En el decurs del sopar l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha remarcat que els càmpings són una “part importantíssima” del sector turístic, ha agraït als empresaris del sector la confiança en Lleida per fer-hi la seva trobada dins d’Innocàmping i ha mostrat el seu desig de que aquest sector tiri endavant, “representant la potència del sector turístic”.

La trobada ha comptat amb representants del món del càmping com Àngels Ferré, presidenta de la Confederació Espanyola de Càmpings del Mediterrani; Miquel Gotanegra, president de la Federació Catalana de Càmpings; Marta Cortina, presidenta de la Federació de Càmpins de Lleida; Juan Delegado, president de la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana, i Montse Arnau, presidenta de l’Associació de Càmpings de Muntanya i Interior, així com els ja esmentats José Frasquet, president de l’Associació de Càmpings d’Alacant, i Berta Cabré, presidenta de l’Associació de Càmpings de Girona.

Entre els assistents al sopar han destacat també representants de càmpings emblemàtics com Vilanova Park, Las Dunas, Sanguli, Cambrils Park Resort, Playa Montroig, Torre del Sol,  Templo del Sol i Stel, entre molts altres.

L’acte s’emmarca en la celebració d’Innocamping (Saló Nacional Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings, Allotjaments Turístics i Empreses Esportives i de Lleure), certamen que, a banda de la mostra d’equipaments i serveis, acull un seguit d’activitats paral·leles com la Jornada professional Innocamping 2017 d’empresaris de l’àmbit del càmping, celebrada ahir dimarts i en la qual es van debatre les claus i tendències que marquen el futur d’aquest sector.

Innocamping és un saló professional biennal que arriba a la tercera edició amb la vocació de convertir-se en la fira sectorial de referència del càmping, els resorts, les instal·lacions esportives i les ciutats de vacances. Innocamping ofereix una mostra dels equipaments necessaris per a les seves instal·lacions, des de barreres, paviments, gestió de residus i vehicles a mobiliari, spas-piscines i instal·lacions esportives en general, passant pels mobile home, bungalous i construccions de lleure diverses.

 

 

Print Friendly, PDF & Email