Conveni per potenciar les instal·lacions esportives a Municipàlia-Innocamping

Col·laboració entre Fira de Lleida i l’Associació Espanyola de Fabricants i Distribuïdors d’Articles Esportius

 

Fira de Lleida i l’Associació Espanyola de Fabricants i Distribuïdors d’Articles Esportius (AFYDAD) han signat un acord de col·laboració destinat a promoure els salons Municipàlia (Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) i Innocamping (Saló Nacional i Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings i Empreses a l’Aire Lliure) entre les empreses potencialment interessades en exposar en els dos certàmens paral·lels.

 

Aquesta iniciativa s’adreça a potenciar l’apartat de les instal·lacions esportives de Municipàlia i Innocamping (FID), que tindrà un pes específic molt important dins del saló i que constitueix un dels sectors de més creixement del mateix. Aquest subsector té com a principals clients els clubs esportius, càmpings i ciutats de vacances, ajuntaments i administracions diverses.

 

L’acord amb AFYDAD forma part de la filosofia de Fira de Lleida consistent a establir aliances estratègiques amb les associacions i entitats més prestigioses del sector dels càmpings i les empreses esportives i d’activitats outdoor en general, per tal d’establir sinergies i impulsar els seus salons especialitzats.

 

AFYDAD, associació professional destinada a impulsar la competitivitat i la internacionalització de les empreses del sector de l’esport, està constituïda actualment per 110 empreses de tot l’Estat que representen a unes 250 marques vinculades al sector de l’esport. L’entitat acull firmes dedicades a la fabricació, distribució, importació o comercialització de tot tipus de material o articles d’esport, activitats d’oci i càmping (equipaments i instal·lacions esportives, activitats outdoor, fitness, pàdel, nutrició i cosmètica, teixits tècnics, etcètera ).

 

Innocamping és l’única fira exclusivament professional del sector del càmping que se celebra actualment al país i compta amb el suport d’algunes de les principals associacions professionals del sector. El saló, orientat al sector privat, suposa un pas important per consolidar la professionalització i sectorització de la doble manifestació firal i aprofitarà les sinergies amb Municipàlia, saló adreçat bàsicament al sector públic (ajuntaments), potenciant i incrementant els sectors d’exposició -en molts casos comuns a ambdós salons-i ampliant el col·lectiu potencial de visitants.

 

Municipàlia i Innocamping se celebraran del 13 al 16 d’octubre al recinte de Fira de Lleida. Aquesta àmplia manifestació s’ha consolidat com la cita municipalista de referència a Espanya i un dels certàmens més importants d’Europa en l’àmbit dels equipaments i els serveis municipals.

 

 

Print Friendly, PDF & Email