CAMPINGRED, viure el camping en un entorn natural únic

Fira de Lleida acollirà en el marc d’Innocamping una jornada en què impartirà la ponència “Rentabilitza la teva inversió en una cadena de càmping: Campingred com a experiència”. La sessió és organitzada per Fira de Lleida i el grup Campingred.

 

Durant la ponència, s’explicarà que amb Campingred es fa una promoció conjunta dels allotjaments per atraure nous clients o fidelitzar els antics, amb una quota raonable s’aconsegueix una promoció que no s’assoliria de forma individual. Així, els empresaris rentabilitzen la seva inversió en forma de quota atès que els permet promocionar-se en les principals fires internacionals i nacionals –com és el cas d’Innocamping–, donar-se a conèixer en el fulletó conjunt que ha editat l’organització i tenir a l’abast una eficient central de reserva per internet a un cost molt baix.

 

Tots els càmping, tant els de costa com els d’interior, es troben en un entorn natural i històric únic ­–­alguns fins i tot dins de parcs nacionals i naturals­– i ofereixen uns serveis de qualitat, un tracte familiar i personalitzat i unes instal·lacions capaces de satisfer el client més exigent. A banda de l’oferta d’allotjament, Campingred facilita informació per descobrir els paradisos naturals, la seva riquesa patrimonial i artística, la gastronomia, els costums i les tradicions, entre d’altres.

 

Creat l’any 2007, Campingred està format per un grup d’empresaris de càmpings, situats en diferents punts d’Espanya, que es regeixen per uns criteris selectius de qualitat i servei. És l’única cadena en aquest àmbit que existeix a l’Estat.

 

En l’actualitat, hi ha 26 càmping adherits, tots de mida petita o mitjana i amb un màxim de 400 parcel·les. A més de la situació privilegiada, els clients poden gaudir també d’una excel·lent qualitat-preu, que valoritza encara més la seva experiència a l’aire lliure.

 

Per a més informació: www.campingred.es

 

 

Print Friendly, PDF & Email