Bungalow Ibertherm integra la producció d’ACS, calefacció i aire condicionat, amb una reducció del consum de fins a 82%

La nova aplicació KIT BUNGALOW IBERTHERM integra la producció d’ACS, calefacció i aire acondicionat, amb una reducció del consum de fins a 82%.

 

Qualia Servitec, empresa fabricant de productes per a la eficiència energètica, ha ampliat la gama de productes IBERTHERM per aplicacions de reducció de consum d’ACS i climatització per a bungalows.

 

El KIT per a bungalows consisteix en una bomba de calor dissenyada per a la producció d’ACS, calefacció i aire acondicionat, en un sol dispositiu.

 

Gràcies a la seva tecnologia amb recuperació de calor, proporciona un estalvi de fins a un 82% i substitueix les calderes de combustió, els aires acondicionats, les estufes i els termos elèctrics.

 

El nou producte, ofereix diferents dissenys estètics i funcionals, adaptables a qualsevol tipus d’habitacles i espais, existint la possibilitat de dissenys i qualitats a mida.

 

La bomba de calor per a bungalows, com tota la gama IBERTHERM, produeix ACS a 67ºC, complint així l’exigència de la normativa sanitària de legionel·la per l’acumulació d’ACS a 60ºC com a mínim, en establiments oberts al públic.

 

També, la seva configuració en disseny monobloc, d’una sola unitat, permet una instal·lació ràpida i fàcil i addicionalment el seu manteniment és molt senzill.

 

Finalment, cal destacar que IBERTHERM és una gama de productes altament ecològics, per utilitzar una tecnologia que no genera residus, en el procés de producció d’ACS i de climatització.

 

 

Més informació:

C/ Cebrià Cabané 1, Sabadell.

C/ Rabal 70, Blanes

Telèfon: 902 102 858

www.qualiaservitec.com

central@qualiaservitec.com

IC2013-QualiaServitec-1

MU2013-QualiaServitec-2

 


 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email