Sistema per detectar el perfil professional dels joves a la fira F&T

Aim Solo orienta els adolescents a cursar els estudis superiors que més s’adapten a la seva personalitat 

 

L’empresa Aim Solo, pionera a Europa en l’anàlisi i l’estudi dels diferents tipus d’intel·ligència, serà present amb un estand a la 8a edició de la Fira de Formació Professional i Treball “F&T”, saló que se celebrarà del 24 al 26 d’abril al Pavelló 4 de Fira de Lleida. Aim Solo presentarà el seu mètode per detectar el perfil concret, individual, personal i únic de cada jove i poder-lo orientar amb èxit a cursar uns determinats estudis superiors.

 

Amb aquest mètode es detecta i potencia la intel·ligència de cada jove per tal que en el futur assoleixi l’èxit professional i personal. Aim Solo té la missió de trobar el talent que cada jove té i explicar-li quines professions s’adapten més a la seva personalitat i a allò que sap fer millor, per tal que triï els seus estudis d’acord amb les seves preferències i aptituds. De fet, cada jove té una combinació d’intel·ligències (intel·lectual, espiritual, emocional i cinestèsica) que els permet exercir una professió millor que una altra.

 

A banda de l’orientació a estudis superiors, Aim Solo té com a especialitat el headhunter o caçatalents (recerca directa del perfil de persona sol·licitat), un servei que permet a les empreses confeccionar un millor grup humà i professional que afavoreixi el seu èxit davant la competència.

 

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, presidirà demà dijous, 24 d’abril, la inauguració de la 8a edició de la Fira de Formació Professional i Treball. L’acte tindrà lloc a les 11 h al Pavelló 4 de Fira de Lleida.