Ofertes laborals al Saló F&T per treballar en centres sanitaris d’Holanda

També es busquen candidats per cobrir places laborals vinculades amb les TIC

Les empreses EMTG-European Multi Talent Group i Group Saltó seran presents amb un estand a la 13a edició de la Fira de Formació i Treball “F&T”, que tindrà lloc els dies 25 i 26 d’abril al pavelló 4 de Fira de Lleida. A banda d’informar sobre els serveis que ofereixen, ambdues firmes presentaran diferents ofertes laborals, unes vinculades al sector de la salut i altres, a les TIC.

EMTG-European Multi Talent Group, empresa que disposa d’una àmplia gamma de llocs de feina vinculats amb el sector de la salut, busca infermers i infermeres amb o sense experiència o amb alguna especialitat (oncologia, quiròfan, UCI) i persones amb el Grau Superior de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI) per treballar en hospitals o centres sanitaris dels Països Baixos. Els candidats qualificats per a aquestes posicions laborals, de 22 a 45 anys, signaran un contracte d’1 any i primer hauran de fer un curs per aprendre l’idioma i les nocions bàsiques de la cultura holandesa a Xàbia –on la firma té la seva delegació a l’Estat–. Posteriorment, aniran a Holanda a treballar al centre sanitari públic concertat per l’EMTG-European Multi Talent Group.

El Group Saltó, grup que desenvolupa la seva activitat en projectes de TIC, busca un total de 7 persones –de totes les edats laborals, preferiblement gent jove– de diferents perfils, com ara projects managers, comptables, backoffice, assistents de direcció, programadors i programadores, enginyers i enginyeres d’electrònica, tècnics i tècniques d’informàtica de sistemes i tècnics i tècniques de microinformàtica. El lloc de treball és la seu central de la firma a la ciutat de Lleida, encara que també es demanen tècnics i tècniques de microinformàtica que desenvoluparan la seva tasca laboral a diferents municipis de les comarques lleidatanes.  

La 13a edició de la Fira de Formació i Treball “F&T” tindrà lloc els dies 25 i 26 d’abril al pavelló 4 de Fira de Lleida, amb més de 50 activitats professionals –entre conferències, tallers, demostracions i altres iniciatives relacionades amb la formació–. L’horari del saló és de les 9.30 a les 18 h. Hi haurà 4.000 m2 d’exposició, amb estands dels sectors de formació professional; estudis complementaris i acadèmies; formació ocupacional; idiomes i estades a l’estranger; institucions i associacions, i ocupació i treball.