Més de 6.000 alumnes de 80 centres de Lleida visitaran la Fira de Formació i Treball

La 1a edició de F&T, Fira de Formació Professional i Treball, que se celebrarà del 12 al 14 d’abril al Pavelló de Vidre de Fira de Lleida, rebrà la visita de més de 6.000 alumnes de 80 centres de Lleida i província. Els estudiants tindran l’oportunitat de dipositar el seu currículum o sol•licitar informació d’ofertes de treball en temps real i també podran saber en primera persona sobre els professionals que estan demanant les empreses i quins tipus de treballadors necessitaran en el futur.

 

L’objectiu del saló és posar a l’abast de l’estudiant tota la informació sobre les possibilitats de formació professional que ofereix en aquest moment el món educatiu i les sortides professionals que se’n deriven. Així mateix, es tracta que l’alumne conegui de primera mà i en contacte directe amb l’empresari, la demanda actual que hi ha al mercat laboral i les perspectives de futur.

 

A la fira els estudiants es podran informar sobre 21 disciplines i famílies d’estudis que s’imparteixen en els cicles de formació professional. Aquestes són activitats agràries; activitats físiques i esportives; administració; comerç i màrqueting; arts gràfiques; comunicació, imatge i so; edificació i obra civil; electricitat i electrònica; fabricació mecànica; fusta i moble; hosteleria i turisme; imatge personal; informàtica; química; manteniment de vehicles autopropulsats; manteniment i serveis a la producció; serveis socioculturals i a la comunitat; tèxtil, confecció i pell; sanitat; arts plàstiques i disseny, i règim especial.

 

La Fira dedicada als estudis de Formació Professional i el Treball se celebrarà al Palau de Vidre i ocuparà una superfície bruta de 2.200 m2. A més, durant els tres dies els assistents tindran l’oportunitat d’assistir a conferències i de realitzar tallers pràctics i presentacions d’empreses en diferents sales amb capacitat total per a 850 persones. També hi haurà un espai exterior de 1.000 m2 amb un escenari per fer demostracions professionals.

 

Cal recordar que el certamen té el suport de tots els centres educatius de Lleida, els departaments de Treball i Educació de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lleida i el món empresarial. L’entrada al saló, que romandrà obert de 10.00 a 20.00 h, és gratuïta.