L’Escola d’Hoteleria presenta un nou còctel al saló F&T

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida ha presentat el còctel “EnergyGlop” en el marc de la 6a edició de la F&T (Fira de Formació Professional i Treball), saló que se celebra de dijous a dissabte (fins ales 14.00 h) en el Pavelló 4 de Fira de Lleida. El còctel ha estat pensat i dissenyat per a la fira F&T i s’adreça especialment als joves estudiants. L’objectiu de l’Escola d’Hoteleria és oferir una elaboració sana i energètica, sense alcohol i vinculada a productes de Lleida com ara la mel, l’oli o la fruita.

 

El director del centre formatiu, Gregori Canalies, destaca que l’innovador còctel està pensat per “oferir als joves una alternativa saludable, que aporti energia per afrontar la situació actual” i alhora per incrementar l’oferta de combinats dels establiments lleidatans, “ja que la idea és que el sector vagi adoptant aquestes noves creacions”.

 

Els ingredients del còctel són el licor de poma sense alcohol, suc de pera de Lleida, oli d’oliva verge extra, mel, almívar, glaçons de gel, clara d’ou i fulles de menta fresca.

 

La Fira de Formació Professional i Treball compta amb la participació de 28 empreses i entitats i l’oferta de 22 famílies de formació o disciplines representades. El saló ocupa una superfície bruta d’exposició de 4.000 m2 i acull 54 activitats professionals entre conferències, tallers, demostracions i altres iniciatives relacionades amb la formació.

 

F&T és organitzada conjuntament per Fira de Lleida, l’Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya. L’entrada al saló, que roman obert de 9.30 a 19.00 h (dissabte, solament de 9.30 a 14.00 h), és gratuïta.