La segona edició de la Fira de Formació i Treball aconsegueix el 100% d’ocupació

La 2a edició de F&T, Fira de Formació Professional i Treball, que se celebrarà del 21 al 23 de febrer al Pavelló 3 de Fira de Lleida, ja té ocupats els 3.500 metres quadrats de superfície bruta d’exposició, amb la participació d’una cinquantena d’empreses i institucions, i fins i tot hi ha llista d’espera de societats mercantils interessades en prendre part en aquest certamen.

 

L’objectiu del saló és potenciar la formació professional i les seves sortides laborals i està adreçat a alumnes, pares i mares i representants de la comunitat educativa, les empreses, les patronals, les associacions d’empresaris, els sindicats, les administracions públiques i les institucions.

 

Enguany s’espera rebre la visita de més d’11.000 alumnes de centres de Lleida i província. Els estudiants tindran l’oportunitat de dipositar el seu currículum o sol·licitar informació d’ofertes de treball en temps real a l’estand d’importants empreses que són referent en el mercat laboral.

 

A la fira els estudiants es podran informar sobre 22 disciplines i famílies d’estudis que s’imparteixen en els cicles de formació professional. Aquestes són activitats agràries; activitats físiques i esportives; administració; comerç i màrqueting; arts gràfiques; comunicació, imatge i so; edificació i obra civil; electricitat i electrònica; fabricació mecànica; fusta i moble; hosteleria i turisme; imatge personal; informàtica; química; manteniment de vehicles autopropulsats; manteniment i serveis a la producció; serveis socioculturals i a la comunitat; tèxtil, confecció i pell; sanitat; arts plàstiques i disseny; ensenyaments esportius i indústries alimentàries.

 

F&T és organitzada conjuntament per Fira de Lleida, l’Ajuntament de Lleida i els departaments de Treball i Educació de la Generalitat de Catalunya Cal recordar que el certamen té el suport de tots els centres educatius de Lleida i el món empresarial. L’entrada al saló, que romandrà obert de 9.30 a 19.00 h, és gratuïta.

 

La primera edició de la fira dedicada als estudis de Formació Professional i el Treball es va celebrar l’any passat al Palau de Vidre on va ocupar una superfície bruta de 2.200 m2 i va reunir un total de 26 empreses i institucions.

 

FT-Noticia-2008-02-07