La fira F&T de Lleida obre les portes demà dijous

Melcior Arcarons, director general de Formació Professional Inicial de la Generalitat, inaugurarà el saló a les 12 h.

 

Melcior Arcarons, director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, inaugurarà demà dijous a les 12 h. el saló F&T (Fira de Formació Professional i Treball). L’acte comptarà també amb la presència d’Àngel Ros, alcalde de Lleida; Joan H. Simó, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida; Antoni Villas, diputat de la Diputació de Lleida; Miquel Àngel Cullerés, director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, i Oriol Oró, director General de Fira de Lleida.

 

La 6a edició del certamen se celebrarà del 23 al 25 de febrer al Pavelló 4 de Fira de Lleida, comptarà amb la participació de 28 empreses i entitats i tindrà 22 famílies de formació o disciplines representades.

 

El saló ocuparà una superfície bruta d’exposició de 4.000 m² i acollirà 54 activitats professionals –entre conferències, tallers, demostracions i altres iniciatives relacionades amb la formació–, que es desenvoluparan en quatre sales de la primera planta del Palau de Vidre, en un escenari situat en el Pavelló 4 i en la zona exterior.

 

El saló F&T és organitzat conjuntament per Fira de Lleida, l’Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya. El certamen té el suport del Departament de Benestar Social i Família i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i GlobaLleida. L’entrada al saló, que romandrà obert de 9.30 a 19.00 h (dissabte 25, de 9.30 a 14.00 h), és gratuïta.

 

FT-Noticia-2012-02-22

F&T 2011. Pràctiques en un simulador de maquinària d’obra pública.