La Fira d’FP i Treball s’obre a pares i a alumnes de primària

El saló tindrà lloc entre demà dijous i dissabte amb 24 disciplines o famílies de formació i 52 activitats paral·leles

 

El saló F&T (Fira de Formació Professional i Treball) s’obre cada cop més als col·lectius potencialment interessats a conèixer les possibilitats dels ensenyaments professionals a Lleida. La 7a edició del saló, que tindrà lloc del 25 al 27 d’abril al Pavelló 4 de Fira de Lleida, acollirà visites d’estudiants de Primària i –per primera vegada– de col·lectius de pares que podran familiaritzar-se in situ amb l’oferta de FP a les comarques lleidatanes.

 

Els SS.TT. d’Ensenyament ha vehiculat la visita d’uns 200 alumnes de 6è de primària de 4 centres educatius (Frederic Godàs, Sagrada Família, Riu Segre, Camps Elisis), que es desenvoluparan durant dijous i divendres. D’altra banda, el dissabte, de 10 a 12 h, tindran lloc les visites guiades per a pares, a càrrec de tècnics i personal del Departament d’Ensenyament. Aquestes darreres visites estan canalitzades a través de la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes (FAPAC), la Federació de Pares d’Alumnes d’Ensenyament Secundari de Catalunya (FAPAES) i la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Cristiana de Lleida (FAMPAEC).

 

Xavier Casares inaugura la fira

La inauguració de la fira tindrà lloc demà dijous a les 11.30 h i anirà a càrrec de Xavier Casares Martínez, president del Consell Català de la Formació Professional del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L’acte comptarà amb la presència de Josep Presseguer, segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida; Miquel A. Cullerés, director dels SS.TT. d’Ensenyament; Joan Simó, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida: Miquel Padilla, vicepresident primer de la Diputació de Lleida, i Oriol Oró, director general de Fira de Lleida.

 

El saló acollirà un total de 24 disciplines o famílies de formació —2 més que l’any anterior— i 24 expositors (entitats i empreses del sector). El saló ocuparà una superfície bruta d’exposició de 4.000 m² i acollirà 52 activitats paral·leles (conferències, tallers, etc.)