La fira de Formació i Treball rep onze mil visitans

La consellera de Treball, Mar Serna, clou el saló i confirma que la Generalitat donarà suport a la segona edició.

 

La primera edició de F&T, Fira de Formació Professional i Treball, tancarà avui les seves portes amb l’assistència d’onze mil visitants, eminenment estudiants, educadors i pares, que han pogut assabentar-se de les possibilitats que ofereixen les diferents branques de formació professional i les sortides que tenen dins de l’actual mercat de treball.

 

Pel que fa a les jornades tècniques i activitats que s’han desenvolupat paral•lelament al saló, han rebut l’assistència de 2.500 persones, un fet que confirma la bona acollida que han tingut les diverses iniciatives que s’han presentat: conferències, tallers pràctics i presentacions d’empreses. Precisament, un dels objectius del saló era impulsar la participació activa dels assistents en les activitats que s’organitzaven.

 

Aquestes dades les ha aportat l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, durant l’acte de cloenda de la fira, en el qual ha dit que, després de l’èxit que ha tingut el saló, l’any vinent es repetirà, ja que “s’ha demostrat la sensibilitat envers el reconeixement de la Formació Professional, una eina de competitivitat dins del mercat actual”. Ros ha dit que “la FP i la relació Universitat/Empresa continúen éssent dues assignatures pendents de la nostra societat”.

 

De la seva banda, la consellera de Treball de la Generalitat, Mar Serna, encarregada de cloure la fira F&T, ha dit que la Generalitat continuarà donant suport a aquest saló en pròximes edicions. Serna ha assegurat que “la competitivitat té una relació molt directa amb la qualitat de la formació i salons d’aquest tipus són necessaris per potenciar la formació professional”.

 

La fira F&T, que s’ha celebrat al Palau de Vidre de la Fira de Lleida del 12 al 14 d’abril, tancarà les seves portes avui dissabte, a les 20.00 h. Ha comptat amb el suport de tots els centres educatius de Lleida, els departaments de Treball i Educació de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lleida i el món empresarial.

 

FT-Noticia-2007-04-14