Jaume Gurt explicarà a la Fira F&T les claus per trobar feina

El director general d’InfoJobs explicarà quina és l’actitud que demanen les empreses i quins són els camins mes eficients per aconseguir feina

 

“El camí per trobar feina” és el títol de la xerrada que impartirà el divendres dia 15 d’abril Jaume Gurt, director general d’Infojobs, en el marc de la Fira de Formació Professional i Treball “F&T”. Gurt considera que les tendències en l’àmbit laboral estant canviant i que els treballadors han d’adaptar-se a aquest nou paradigma. En la xerrada Gurt explicarà quina és l’actitud que demanen avui dia les empreses contractans i quins són els camins mes eficients per aconseguir feina. La conferència sobre els “secrets” per trobar feina tindrà lloc a les 10 h a la Sala de Conferències instal·lada al Pavelló 3 de Fira de Lleida.

 

Enginyer de telecomunicacions, Gurt es va incorporar el 2002 a Infojobs i des de 2010 és el director general del major portal per a la recerca de feina a Espanya. El ponent és director d’Organització i Desenvolupament de Persones a Schibsted Spain, empresa amb 700 treballadors formada per les marques Infojobs, Fotocasa, Vibbo, Coches.net i Milanuncios. Enguany ha publicat el seu primer llibre, Diseña tu futuro.

 

Gurt defensa una nova cultura empresarial “basada en la felicitat, l’alegria i el desenvolupament de les persones com les claus per imaginar nous productes, establir noves relacions amb els clients i proveïdors, enfortir l’organització i fer-la més eficient i innovadora”.

 

L’activitat està organitzada per l’Institut Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Lleida (IMO) i GLOBALleida amb la col·laboració del SOC, Generalitat de Catalunya i SEPE.

 

La 10a edició de la “F&T” se celebrarà del 14 al 16 d’abril al Pavelló 4 de Fira de Lleida.

 

FT2016 - Xerrada Jaume Gurt