Els estudiants exposen els seus projectes emprenedors a la Fira “F&T”

La Mostra Fes! 19 acull treballs d’alumnes de sis centres educatius de les Terres de Lleida

La 13a edició de la Fira de Formació i Treball “F&T”, saló que se celebra els dies 25 i 26 d’abril al Pavelló 4 de Fira de Lleida, acull avui la VI Mostra de Projectes d’Emprenedoria Escolar Fes! 19, que organitza el Grup de Treball Fes! 19, del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Durant tot el dia, estudiants d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat de sis centres educatius de les comarques de Lleida exposen els seus projectes emprenedors de negoci que han dissenyat i treballat en equip durant tot el curs, amb l’objectiu que alguns siguin realitat en un futur pròxim.

La Mostra Fes! 2019, situada al passadís annex entre els Pavellons 3 i 4, consta d’una xerrada-col·loqui d’emprenedoria, un concurs d’estands (on es valora la presentació de l’espai i del projecte i la imatge personal), un Spot Festival (un concurs de vídeos publicitaris) i un Elevator Pitch, en què els joves han de desenvolupar una idea o un projecte en el menor temps possible (en uns dos minuts han de mostrar la seva capacitat d’oratòria, exposició i síntesi en la comunicació del projecte).

A la mostra es poden veure 31 estands d’emprenedors, en què els presenten els projectes vinculats a serveis, app, tecnologia, prototipus, etc. Els sis centres educatius que col·laboren en la mostra són l’Institut la Mitjana, l’Institut Guindàvols, l’Institut Joan Oró, l’Institut Torre Vicens i el Col·legi Mirasan de Lleida, i l’Institut Antoni Torroja de Cervera.

La Fira de Formació i Treball “F&T” compta amb la participació de 21 empreses i entitats i té 25 famílies de formació o disciplines representades. El saló roman obert de les 9.30 a les 18 h. L’entrada és gratuïta.