El secretari d’Ocupació i Relacions Laborals de la Generalitat inaugura la Fira F&T

La Fira de Formació Professional i Treball tindrà lloc del 16 al 18 d’abril 

 

El secretari d’Ocupació i Relacions Laborals del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Joan Aregio, inaugurarà demà dijous, dia 16 d’abril, la 9a edició de la Fira de Formació Professional i Treball “F&T”, saló destinat a donar a conèixer i a promocionar les diferents branques de la FP i les seves sortides laborals. L’acte tindrà lloc a les 12 h a l’entrada del Pavelló 4 de Fira de Lleida.

 

El saló que se celebrarà del 16 al 18 d’abril al pavelló 4 de Fira de Lleida, comptarà amb la participació de 21 empreses i entitats i tindrà 25 famílies de formació o disciplines representades. El saló ocuparà una superfície bruta d’exposició de 4.000 m2 i acollirà 50 activitats professionals –entre conferències, tallers, demostracions i altres iniciatives relacionades amb la formació–, que es faran en les quatre sales de la primera planta del Palau de Vidre, en la zona d’exposició i a l’exterior del pavelló.

 

Com a novetat, en aquesta edició tindran lloc les Jornades Comenius Regio sobre la internacionalització dels centres docents, organitzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lleida, Lifelong Learning i Landkreis Osnabruk.

 

Destaquen també les demostracions, les activitats i les actuacions als estands de les famílies i les entitats participants, amb la presència de professors i alumnes. En aquest sentit, els visitants podran gaudir d’una desfilada de vestits de paper, actuacions de ball, un simulador de maquinària de moviment de terres, tallers de llenguatge de signes, entre d’altres. També hi haurà la presència d’acadèmies d’idiomes, de música i entitats on es presentaran les opcions de formació per a joves, cursos a l’estranger, formació continuada o formació per a adults i ocupació.

 

La fira romandrà oberta dijous 16 i divendres 17, de 9.30 a 17 h, i dissabte 18, de 9.30 a 14 h. L’entrada és gratuïta.