Conferència de la famosa youtubber Belena Gaynor a la Fira F&T

Oberta la inscripció per a la xerrada que la bloggera lleidatana impartirà el dijous, dia 14 d’abril i que se centrarà en els anomenats millennials

 

La jove youtubber lleidatana Belena Gaynor impartirà una conferència titulada “Com podem sobreviure els millennials?” en el marc de la 10a edició de la Fira de Formació Professional i Treball “F&T”, saló que es desenvoluparà del 14 al 16 d’abril al Pavelló 4 de Fira de Lleida. La xerrada tindrà lloc el dijous 14, a les 12 h, a la Sala de presentacions del certamen, que estarà situada al Pavelló 3. Per assistir a la conferència cal fer la inscripció a l’e-mail ipineda@firadelleida.com abans de les 14 h del 12 d’abril.

 

Belén Pueyo Vera és el nom veritable d’aquesta coneguda youtubber. Compagina els seus estudis en publicitat i relacions públiques amb els seus projectes professionals i amb un hobby que s’ha convertit en una part molt important de la seva vida: un canal de Youtube en què parla de reptes a la vida i de receptes de cuina, i on té més de 28.000 subscripcions.

 

Belena Gaynor coneix de primera mà com i on troben les oportunitats laborals els millennials, quines són les seves motivacions, les característiques i les dificultats que han de superar per aconseguir sobreviure en el mercat laboral. Els millennials es poden definir com les persones que han nascut entre 1981 i 1995, que han crescut en una època dominada per la bonança econòmica i que dominen a la perfecció l’entorn cibernètic.

 

La xerrada és organitzada per l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) i GLOBALleida, amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), la Generalitat de Catalunya i el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

 

FTG2016-BelenaGaynor-2