Concerts per a la prevenció de riscos laborals a la Fira de Formació i Treball

Presentada a Lleida una campanya del Departament de Treball i Indústria per a la seguretat laboral adreçada als joves.

 

L’estand que el Departament de Treball i Indústria té a la Fira de Formació Professional i Treball acollirà demà divendres i dissabte, a partir de les 11 h, una sèrie de concerts del grup Diomax, que formen part d’una campanya per a joves de prevenció de riscos laborals per mitjà de la música rock.

 

La Conselleria de Treball i Indústria ha encarregat al grup lleidatà Diomax, format per Xavi Drudis i David Vázquez, la gravació d’un CD que, amb el títol “Fer prevenció és llibertat”, forma part d’una campanya que pretén informar i orientar e els joves sobre els aspectes més importants de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals.

 

Els visitants de la Fira que passin per l’estand del Departament de Treball i Indústria podran gaudir cada mitja hora d’un concert de música rock del grup Diomax i rebran el CD de manera gratuïta. A més, tenen la possibilitat d’entrar en el sorteig d’una PDA i dos Pen Drive i els tècnics de treball els orientaran sobre l’adaptació ergonòmica en el lloc de treball d’operador de pantalles.

 

Durant la presentació de la nova campanya al conjunt de Catalunya, la delegada dels Serveis Territorials de Treball i Indústria a Lleida, Pilar Nadal, ha anunciat que el CD es repartirà entre tots els joves que visitin la fira i, més endavant, es distribuirà en els actes informatius que la Conselleria dugui a terme en els centres escolars. Nadal també ha recordat que el seu departament organitza, en el marc del saló, un seguit de tallers sobre prevenció de riscos laborals per a diferents famílies professionals.

 

La F&T, Fira de Formació Professional i Treball, es desenvolupa fins al dissabte 14 d’abril, de 10 a 20 h, al Palau de Vidre de Fira de Lleida.

 

FT-Noticia-2007-04-12