Salleras presentarà a la Fira de Sant Miquel les seves solucions d’elevació i mobilitat

Salleras és una empresa familiar que treballa dia a dia per ajudar i millorar la qualitat de vida a les persones amb limitacions de mobilitat.

Des de fa anys, l’equip humà de Salleras ha buscat la solució per eliminar del tot les barreres arquitectòniques tant en habitatges unifamiliars, empreses i edificis comunitaris de veïns.

Com a fabricants, Salleras a més de disposar de diverses patents en equipament d’elevació tals com l’elevador elèctric GEARLES-300 especialment dissenyat per a espais reduïts o la plataforma per escales sense replà, també disposa de les certificacions CE que acrediten el compliment de les normatives de fabricació i seguretat vigents.

Cadascun dels seus projectes és tractat de forma personalitzada donant així el màxim possible als seus clients pel mínim cost.

L’elevador hidràulic PEH-300, el quadre de maniobra propi i exclusiu i les estructures metàl·liques folrades en vidre són part de la nostra firma.

Per Salleras, donar solució a totes les persones amb mobilitat reduïda és la seva màxima prioritat. Salleras Elevación y Movilidad, la secció de l’empresa Salleras, desenvolupa tot tipus de projectes d’elevació incloses plataformes i cadires salvaescales tant per trams rectes com corbs. També ofereix als seus clients cadires i scooters, donant així solució a totes les seves necessitats de mobilitat.

Tot i ser una empresa nascuda a Fraga, Salleras Elevación y Movilidad s’ha consolidat com una firma líder en el seu sector amb un creixement i una expansió constant, no només a Aragó i Catalunya sinó en totes les províncies veïnes sense descartar seguir expandint-se a nivell nacional.

 

Salleras Hnos, S.L. – C/ Torrente de Cinca, s/n – 22520 Fraga (Osca)
Tel. 974 47 06 84 – Fax 974 47 07 40 Tel. Asis. Tècnica: 974 47 23 01 –  607 472 301
info@elevadoressalleras.com    –     comercial@salleras.net
www.elevadoressalleras.com

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.