Obre Cucalòcum de Primavera, el saló del lleure i la conciliació familiar

Pensat per a infants d’1 a 12 anys, el parc combina diversió, exercici físic, formació i sensibilització social durant les vacances escolars de Setmana Santa

 

“Un espai de lleure per als infants i una eina per afavorir la conciliació laboral i familiar durant les vacances de Setmana Santa”. Joan Simó, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, i Rafael Peris, tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria de la Paeria, han coincidit en que aquests són els dos objectius bàsics de Cucalòcum de Primavera, saló que es desenvolupa del 10 al 13 d’abril al Pavelló 3 de Fira de Lleida amb 17 propostes lúdico-esportives, des d’activitats físiques, esportives i de lleure a manualitats i accions de sensibilització.

Simó, que ha inaugurat aquest migdia la 10a edició del saló, ha incidit també en la important funció formativa i social que fa Cucalòcum de Primavera, “funció que garanteix que, si bé és un parc més jove que el de Nadal, tingui la continuïtat assegurada”.

De la seva banda, Peris ha destacat la diversitat d’activitats de lleure, de sensibilització i esportives que ofereix el parc, aquestes últimes “gràcies a la implicació de moltes federacions esportives de la ciutat”.

Pensat per a infants d’1 a 12 anys, Cucalòcum de Primavera combina diversió, exercici físic, formació i sensibilització social durant les vacances escolars de Setmana Santa.

Entre les activitats lúdiques i esportives de Cucalòcum de Primavera cal destacar propostes com el parc de psicomotricitat, tennis taula, hoquei, bàsquet, inflables, taller de treballs manuals, patinatge, korfbal, ludoteca, llits elàstics, giravolt, jocs tradicionals, dino-bus, concurs de dibuix, etc. L’horari del saló és de 10 a 14 h i de 16 a 20 hores.