Novatilu estarà present a Municipalia 2017

Novatilu, empresa dedicada al disseny i fabricació d’il·luminació i mobiliari urbà, assistirà a la pròxima fira Municipalia. Una de les poques fires destinades als equipaments i serveis municipals que es celebren al nostre país, durant els dies 24, 25 i 26 d’octubre a Lleida.

Els convida a visitar-lo a l’estand A1 (pavelló A), on els mostrara el seu ampli ventall de gammes de producte d’Il.luminacio, Mobiliari Urbà, Parcs Infantils i Tapes i Reixes.

Novatilu asisteix a la fira com a expositor per presentar les seves novetats amb un estand d’uns 100m2. Se’ns dubte es tracta d’una oportunitat ideal perquè els representants polítics i tècnics dels ajuntaments puguin conèixer en primera persona l’oferta en il.luminacio, mobiliari urba, parcs infantils i tapes i reixes. La seva proposta es basa en productes de disseny a preus honestos, amb la convicció de que aquest atribut no ha de ser quelcom elitista i amb la seguretat de que en la comparativa entre qualitat i preu sempre surt beneficiat.

Ens veiem a l’estand A1, del pavelló A. Al recinte firal dels Camps Elises (Av. President Josep Tarradellas, s/n) de Lleida.

Més informació:
www.novatilu.com
hges@novatilu.com

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.