Multitudinària desfilada de mascotes pels carrers de Lleida

Un total de 150 mascotes “surten al carrer” per conscienciar els ciutadans de la importància del civisme tant per als propietaris dels animals com per als veïns en general

 

Mascota’m ha celebrat avui la seva activitat més oberta a la ciutat amb la desfilada de 150 mascotes pels carrers de Lleida que ha tingut com a objectiu principal conscienciar els ciutadans sobre la importància del civisme tant per als propietaris dels animals, com per als veïns en general amb qui es comparteix la via pública. L’activitat ha estat organitzada per Fira de Lleida i compta amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida.

Un any més, el Col·legi de Veterinaris defensa les virtuts saludables d’aquesta activitat, ja que treure a passejar la mascota proporciona també una bona dosi d’exercici físic al propietari.

L’activitat ha començat a les 11.30 h a l’entrada del Pavelló 3 i la passejada ha transcorregut per l’Avinguda Victoriano Muñoz, Pont de Príncep de Viana, Plaça Ramon Berenguer IV, Rambla Ferran, Avinguda Francesc Macià, Pont Vell, Plaça Bores i Camps Elisis fins assolir novament el Pavelló 3. El recorregut ha estat de 2,5 km. i la durada ha estat aproximadament d’una hora.

En acabar, l’estand del Col·legi de Veterinaris ha acollit diversos sortejos i el lliurament de regals a tots els que han participat en la passejada.