Marqués de Santa Inés estarà present a la Fira de Sant Miquel 2017

La Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit acollirà per 6è any consecutiu la mostra dels vins i caves Marqués de Santa Inés.

Marquès de Santa Inès us convida durant la Fira a una degustació gratuïta de vins i caves exclusius d’alta qualitat, els quals no es troben en botigues, per ser produccions limitades de 6 petits cellers artesans del Penedès, Priorat, Terra Alta, Rioja, Ribera del Duero i Rías Baixas.

Enguany volem convidar-vos a tastar el Cava “Catania Brut Nature Reserva 2012 Viticultura Ecològica”, un cava respectuós amb el medi ambient i elaborat sense herbicides ni pesticides.

Volem apropar la “cultura del vi” a les famílies i públic no professional, donant-los a conèixer els beneficis del consum moderat de vi per la salut cardiovascular, i integrant-lo a la piràmide nutricional de l’alimentació saludable segons SENC (Societat Espanyola de Nutrició Comunitària).

En aquesta edició, els col·leccionistes de plaques podran gaudir de 3 noves plaques de Cava Catania, dissenyades i signades per l’il·lustrador i escultor vallesà (Sant Llorenç Savall) Joan Miquel Martínez Piera “QUELOT”.

Oferim també assessorament enològic professional, així com cates a empreses, cates a domicili, i maridatges gastronòmics.

INVITACIÓ A UN TAST DE VINS I CAVES AL NOSTRE ESTAND
FIRA DE SANT MIQUEL 2017, PAVELLÓ Nº 3

www.marquesdesantaines.com

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.