Maquinària Agrícola R. Jové “Tecnològicament superior”

Maquinària Agrícola R.Jové es troba a Corbins a la província de Lleida, on és coneixedora per una de les zones agrícoles amb activitat de producció i comercialització de fructicultura de la nostra comunicada autonòmica de Catalunya.

L’empresa d’àmbit familiar, va ser fundada el 1969 per Josep Maria Ballesté i actualment gestionada per Robert Jové.

En els inicis es va dedicar exclusivament a la fabricació de maquinària agrícola orientada, principalment a la protecció de cultius i sent especialista en la fabricació de Atomitzadors.

En l’actualitat Robert Jové emprèn de nou el lideratge de l’empresa.

La història s’inicia amb els seus avantpassats i continuant la 4a generació de ferrers. Robert Jové, un jove entusiasta amb 27 anys especialitzat en el sector, va tenir la capacitat d’emprendre de nou l’empresa, acoblant un somni a una realitat realitzada amb el suport familiar que l’acompanya per a la continuïtat de la fundació fins a la successió.

Aquest any R.jové maquinària agrícola es presenta per primera vegada a la 63a Fira de “Sant Miquel” de Lleida participant en la 21a edició als premis a la innovació. Presenta l’Atomitzador Evolution 2000L, és una màquina artesanal totalment equipada on l’objectiu de la demostració ha estat un èxit decisiu per a l’eficàcia del tractament i un repte per garantir el màxim rendiment a les seves explotacions estalviant temps i costos.

Finalment volem consolidar el lideratge en el sector agrícola del nostre territori. Anticipant-nos als canvis amb la capacitat d’assumir nous reptes i garantir el major rendiment en els seus cultius.


Informació facilitada per l’empresa expositora.