INTECH3D presentarà les seves solucions en impressió 3D a la Fira de Sant Miquel

INTECH3D és la consultoria d’impressió 3D líder al territori. Acompanyem i guiem a l’empresa en el seu procés de digitalització assessorant-la en l’elecció de les millors solucions tecnològiques en hardware, software i materials per a impressió 3D. També preparem els seus empleats i instal·lacions per garantir que el procés de migració sigui satisfactori.

MISSIÓ: assessorar la indústria en la implantació de la tecnologia de fabricació additiva.

La tecnologia d’impressió en 3D s’està utilitzant en l’entorn industrial per a l’elaboració de prototips funcionals, models conceptuals, components finals mitjançant series curtes i mitges, eines i utillatge, i ajudes visuals. A més la tecnologia de fabricació additiva permet la total customització i personalització de les peces i components fabricats.

L’equip humà d’ INTECH3D compta amb més de 5 anys d’experiència en el sector de la fabricació additiva i la impressió 3D, els nostres especialistes l’acompanyaran i l’assessoraran entre les més de 9 tecnologies de producció additiva i la infinitat de materials tècnics disponibles.

Oferim assessorament en Hardware 3D (Impressores 3D) , Software 3D i Materials 3D. Som distribuïdors únics i oficials a nivell nacional OMNI3D i venedors autoritzats de la marca número 1 en ventes a nivell europeu: ULTIMAKER. A més també comercialitzem els equips KM.0 fabricats a Barcelona, Catalunya de BCN3D.

Pel que fa als serveis, disposem d’una multitud de serveis d’acompanyament i manteniment per garantir les últimes actualitzacions i una perfecta implantació de la tecnologia 3D. Oferim blocs formatius en equips d’impressió, software 3D de capeig, materials i orientació de disseny 3D.

A nivell empresarial, duem a terme estudis econòmics i logístics amb l’objectiu de donar a conèixer el punt de recuperació de la inversió inicial en immobilitzat.

Més informació:
www.intech3d.es

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.