Ibis Hotels renova el patrocini d’hoteleria de Fira de Lleida

La cadena ofereix condicions avantatjoses a expositors i visitants

 

Fira de Lleida i Accor Hotels (Ibis Hotels, Ibis Budget i Ibis Styles) han signat aquest matí en el marc de la 19a edició de Municipàlia i la 3a d’Innocamping un conveni de col·laboració destinat a promocionar els salons lleidatans. L’acord ha estat formalitzat pel president del Patronat de la Fundació La Fira de Lleida i alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el director d’Hotels Ibis a Lleida, Carlos Folgado, que ha signat per ordre de l’administrador únic de l’empresa Explotación Económica Lleida, Antoine Lecea.

L’acord estableix que Accor Hotels serà patrocinador d’hoteleria de Fira de Lleida i oferirà condicions avantatjoses als expositors i als visitants dels salons que es facin a la ciutat de Lleida. Així, s’estableix un descompte del 10% per als expositors i promocions per als visitants, i Ibis Hoteles posaran a disposició dels clients invitacions de totes les fires organitzades per Fira de Lleida.

La institució firal, de la seva banda, comunicarà a expositors i visitants l’oferta hotelera a cada fira organitzada directament per Fira de Lleida, farà difusió d’Ibis Hotels en els seus suports promocionals, informarà del patrocini en les notícies i les xarxes socials de Fira de Lleida, publicarà cinc newsletters informant sobre les novetats, les ofertes i les promocions d’Ibis Hoteles, i col·locarà el logotip d’Ibis Hoteles a l’entrada del recinte firal pel carrer Victoriano Muñoz.

L’alcalde de Lleida ha comentat que “amb aquest acord s’ajuda els expositors i els visitants de les 24 fires que es desenvolupen en el recinte de Fira de Lleida, de les quals sobresurten dues com són Fira de Sant Miquel-Eurofruit i Municipàlia-Innocamping” i ha afegit que “l’entitat firal necessita la col·laboració del sector de l’hoteleria per continuar essent una seu important de fires”. De la seva banda, el director d’Hotels Ibis a Lleida ha dit que “es tracta de l’acord més important que la cadena signa a les terres de Lleida” i ha assegurat que “tant els expositors com els visitants continuaran essent atesos amb la màxima professionalitat com fins ara”.

El conveni té vigència fins al 31 d’agost de 2018. Fira de Lleida orienta la seva activitat, entre d’altres, a la dinamització econòmica de Lleida, i el fet de facilitar l’allotjament als nombrosos expositors i visitants que prenen part en els salons que organitza la Institució firal contribueix a assolir aquest objectiu.