Ibis Hotels, patrocinador d’hoteleria de Fira de Lleida

La cadena oferirà condicions avantatjoses a expositors i visitants

 

Fira de Lleida i Accor Hotels (Ibis Hotels, Ibis Budget i Ibis Styles) han signat un conveni de col·laboració destinat a promocionar els salons lleidatans. L’acord ha estat formalitzat pel president del Patronat de la Fundació La Fira de Lleida i alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el director d’Hotels Ibis a Lleida, Carlos Folgado.

L’acord estableix que Accor Hotels serà patrocinador d’hoteleria de Fira de Lleida i oferirà condicions avantatjoses als expositors i als visitants dels salons que es facin a la ciutat de Lleida.

La institució firal, de la seva banda, comunicarà a expositors i visitants l’oferta hotelera per cada fira celebrada directament per Fira de Lleida, farà difusió d’Ibis Hotels en els seus suports promocionals, informarà del patrocini en les notícies i les xarxes socials de Fira de Lleida, publicarà cinc newsletters presentant les novetats, les ofertes i les promocions d’Ibis Hoteles, i col·locarà el logotip d’Ibis Hoteles a l’entrada del recinte firal pel carrer Victoriano Muñoz.

El conveni té vigència fins al 31 d’agost de 2017. Fira de Lleida orienta la seva activitat, entre d’altres, a la dinamització econòmica de Lleida, i el fet de facilitar l’allotjament als nombrosos expositors i visitants que prenen part en els salons que organitza la Institució firal contribueix a aconseguir aquesta tasca.